Tankist Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 witammam pytanie, jaki rodzaj kamuflażu jest na tych spodniach i czy jest to WH czy moze spadochroniarzektoś mi sugeruje że to jakiś kamuflaż bagienny??!!aha, spodnie są dwustronne i ocieplane ( białe z drugiej)
Tankist Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 i jeszcze jedna fota, kolory w miarę naturalne, fotki przy dziennym świetle bez słońca
obert8 Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 To kamuflaz tzw blotny widzialem taki na fotkach spadochroniazy i ich kurtkach na froncie wloskim pzdr obert
Tankist Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Napisano 26 Styczeń 2005 to odzienie jest z Ostfrontu a konkretnie ze stycznia 45.załoga działka flak 20mm na tyłach pancerniaków Katukowa przebrała się u jednego gospodarza w cywilne ciuchy iw nogi do FaterlanduFlaczek też został ale rura robi za słupek w płocie
sten Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Czolgiem Tankist;)Wg mnie to Sumpftarnmuster(blotny)ale zobacz na stronicach whatfora:Po lewej klikni na WH-Tarnung:http://www.whatfor.prv.pl/Gratuluje!!szarpneles cos jeszcze?,czy tylko te spodnie?Pzdr.sten
Frozzer Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 jakbys mial jeszcze jakies ciuszki to chetnie kupie, wlasnie namierzam zimowa parke, moze trafiles cos takiego?
Pytanie
Tankist
witam
mam pytanie, jaki rodzaj kamuflażu jest na tych spodniach i czy jest to WH czy moze spadochroniarze
ktoś mi sugeruje że to jakiś kamuflaż bagienny??!!
aha, spodnie są dwustronne i ocieplane ( białe z drugiej)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.