torba5 Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Napisano 23 Styczeń 2005 Do identyfikacji to co w temacie,na tych dużych łuskach się nie znam,a mauser do potwierdzenia bo jakieś wątpliwości mam,acha jak ktoś jest ze ślaska i mu Chorzów po drodze to łuche może sobie zabrać pzdr Rafi
torba5 Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 człowiek już dzięki nie umie poprawnie napisać
MK Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 Łuska jeśli ma kaliber 75 mm i długość ok. 49 cm to jest od armaty Kampfwagenkanone 40 (KWK 40), czyli czołgowa od Panzer IV (i nie wiem, może od czegoś innego jeszcze).Pozdrawiam.
torba5 Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Napisano 23 Styczeń 2005 Do identyfikacji to co w temacie,na tych dużych łuskach się nie znam,a mauser do potwierdzenia bo jakieś wątpliwości mam,acha jak ktoś jest ze ślaska i mu Chorzów po drodze to łuche może sobie zabrać pzdr Rafi
Pytanie
torba5
Do identyfikacji to co w temacie,na tych dużych łuskach się nie znam,a mauser do potwierdzenia bo jakieś wątpliwości mam,acha jak ktoś jest ze ślaska i mu Chorzów po drodze to łuche może sobie zabrać pzdr Rafi
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.