vonadamski Napisano 12 Styczeń 2003 Autor Napisano 12 Styczeń 2003 Witam!!!Dla graczy i nie tylko:DWielu z was interesuje sie ogolnie pojeta exploracja i zbieractwem ale na pewno czesc z was lubi gry komputerowe. Jesli tak to chcialem zaproponowac polski MOD do Close Combat III. Do tej pory bardzo lubialem grac w CC III ale teraz to juz co innego! Polskie jednostki w tej swietnej grze. Jest jeden minus MOD nie posiada jeszcze swoich kampanii czyli musimy grac kampanie z CC III jako rosjanie. Autorem MOD`a jest niejaki 7TPSul, natomiast na stronie (ktora podaje ponizej) obiecuja ze cos postaraja sie z tym zrobic. Wszystko oczywiscie dzieje sie za zgoda AUTORA (pomijajac moja eklame" gdyz to robie oslepiony gra:D)UWAGA!!! Zeby grac w te gre nalezy posiadac pelna oryginalna":D gre Close Combat III!!!Oto strona na ktorej znajdziecie MOD`ahttp://close-combat.net/Z powazaniem vonadamski
Raphael Napisano 13 Styczeń 2003 Napisano 13 Styczeń 2003 Grales moze w Medal of Honor. Jesli tak hestem ciekaw jak wypada porownanie. W MOHAA zauwazylem wiele ciekawych detali jak chocby filtry HES 2,4 ktore wystepowaly rowniez w MRU. Tak wogole zastanwialem sie nad rekonstrukcja MRU w enginie gry lub w programie 3D
vonadamski Napisano 13 Styczeń 2003 Autor Napisano 13 Styczeń 2003 Witam!!!Mohaa to zupelnie inna graq. Close Combat to seria gier taktycznych osadzona w realiach II Wojny Swiatowej.Choc Mohaa i MohS sa fajnymoi giercolami.Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 Ta gra jest naprawde niezla, a jak juz z udzialem polakow to chyba nie odejde od kompa. :))))))))))))))p.s.Znasz moze jakis polski serwer aby pograc przez net???
bolas Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 CC III to rewelacja !!! Ja tłukłem w nią dobre 3 lata :) Zawsze ruskimi w 1941 roku - mozna było przymnknąc oko i traktować ich jak Naszych - w końcu tez maximy i mosinki były u nas ... samochody pancerne i t-26 hie hie hie :) - podobnie jak ich ppanc 47 mm . To była gra - od dłuższego czasu było słychać że powstaje polski mod tej gry. jakby już to ktoś miał to proszę o info na maila - nie mam sieci w domu i nie mam jak tego sciagnąć (precież nie na dyskietki ...)A co do Medal of Honor - graliscie w dodatek Spearhead ? Tam mozna powalic z mosinka i naganta - to niezła frajda dla miłosników 1939 roku - szczególnie nagant ;)
Bocian Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 Coś wątek nie w temacie a może w temacie ale skoro tak się rozwinął to nie skasuje ( a jak :) ) i dodam swoje.Ostatnio czytałem na forum Battlefield1942 że ludzie zamierzają zrobic mapki i mody z polskim wrześniem. Będą tankietki i cała reszta.
vonadamski Napisano 16 Styczeń 2003 Autor Napisano 16 Styczeń 2003 Witam!!! Moze troche nie jasno sie wypowiedzialem ale ten MOD JUZ JEST do sciagniecia na tej stronie. Z tym ze serwer jest raz szybki raz wolny. Nie jestem pewien ale chyba szybciej chodzi w dzien bo w nocy mialem transwer 1.5 KB/s :D a biorac pod uwage ze mod ma chyba 37 MB to troszke sie sciagal. Do tego jest jeszcze zip muzyczny znowu jakies 23 MB. Ja juz gralem i jestem pod wrazeniem:D Ma kilka niedociagniec ale.....Nie znam stronki na Polskim serwerze:(Bolas na tej stronie ktora podalem jest zamieszczony w forum link do twojej. Poprostu ludzie nie wiedzieli nic na temat wrzesnia i ktos podal kilka linkow:DMedal of Honor Spearhead (MOHS) jest cool najlepsze jest ladowanko u kogos w szopie:DBattlefield 1942 moim skromnym zdaniem jest......... No nie wiem mi osobiscie nie przypadla do gustu.Jeszcze na koniec Poszukuje gry Eastern Front 2" tam tez podobno mozna walczyc we wrzesniu!!!Z powazaniem vonadamski
bolas Napisano 17 Styczeń 2003 Napisano 17 Styczeń 2003 Moim zdaniem Battlefield jest za nudny w trybie Singe player ... nie to co Spearhead :)
vonadamski Napisano 17 Styczeń 2003 Autor Napisano 17 Styczeń 2003 Witam!!!MOD Close Combat III Polska 1939 jest juz na Polskim serwerze http://stratedzy.periodent.sart.pl/Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 18 Styczeń 2003 Napisano 18 Styczeń 2003 Dodatek do MOHA jest gorszy niz gra bo jest schematyczny i nie mozna juz sobie poszalec. Ja czekam z utesknieniem na Hidden&Dangerous 2. To bedzie gra.A jak Wam sie podobal WOLFENSTEIN?? Moze umowimy sie na sieci kiedys??
Maku Napisano 19 Styczeń 2003 Napisano 19 Styczeń 2003 MOD Polska do CC3 jest naprawdę świetny, dzisiaj go dopiero odpaliłem ale podstawowym mankamentem jest brak map z kampani wrześniowej (trochę dziwnie broni się Kremla polskimi jednostkami) Ale widocznie nie można mieć wszystkiego. :)
vonadamski Napisano 19 Styczeń 2003 Autor Napisano 19 Styczeń 2003 Witam!!!A nie mowilem:D juz sie zaczyna:D:D:DJeszcze jeden mankament dzwiek MG jest jakis taki nie bardzo:(Z powazaniem vonadamski
Raphael Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Wolfenstein wg mnie jest super gierka, pomijam oczywiscie realizm wydarzen. Grafika rewelacyjna, szczegolnie tekstury i swiatlo. Gdy pozniej zagralem w MOHAA to jakas ta grafika nie za bardzo...Wiekszosc gier tego typu ma spore ustepstwo na rzecz grywalnosci, mianowicie kazdy z naszych herosow biega z cala zbrojownia na plecach i magazynem amunicji w kieszeniach :-) W bt1942 rozwiazali to lepiej dajac graczowi do wyboru glowna bron, pistolet i granaty. Poza tym w bt1942 mg przegrzewa sie a w MOHAA strzelaj brachu przez wiecznosc cala a i tak sie nie przegrzeje.
Gość Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 W Portalu Strategów jest jedynie odnośnik do pliku z modem na close-combat.net.Natomiast w Portalu jest <a href=http://stratedzy.com/modules.php?op=modload&name=Forums&file=viewforum&forum=5"> Forum </a> moderowane przez 7TPSul'a ( autora polskiego moda ).adres: <a href=http://www.stratedzy.com"> www.stratedzy.com </a>
Gość Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Mały błąd z adresem strony http://stratedzy.com/modules.php?op=modload&name=Forums&file=viewforum&forum=5poprzednio coś źle wpisałem . przepraszam...
merlin Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 A ja dorzucę jedna grę: Steel Panthers World at War"Co prawda nie ma polskich scenariuszy , ale jest prosty edytor i można pograć.Z tego co mi wiadomo to gra jest freeware.Pozdrawiam Merlin
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Z ciekawości zerknąłem na Steel Panther i fakt gra jest całkowicie darmowa, do tego są poprawki zrobione przez polaków do gry, są polskie mapy np. Warszawa Wola 1944, są TKS-y :) niech pomyślę kto jest ich fanatykiem, hmm... i wiele innych. Sam niestety nie gram w gry, ale jestem ciekaw ile osób z forum zawala" noce przez różne gry wojenne.Jeżeli jest zapotrzebowanie to mogę dodać dla chętnych nowy dział forum. Nie trzeba będzie się ukrywać i ukradkiem przemycać tematów na ogólnym.
kudi Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 WitamBocian to dobry pomysl.Sam zawalam nocki... ostatnio w super gierke Deadly Dozen: Pacific.. mysle ze jest wiecej fanow wojennych rozgrywek.pozdrrk
Gość Napisano 25 Styczeń 2003 Napisano 25 Styczeń 2003 Moim zdaniem Steel Panther oraz Close Combat to kultowe strategia o WWII. Obydwie cechują się ogromnym realizmem. Dlatego chyba tak dużo jest różnych MOD'ów, KOB'ów itd. Cieszę się , że wśród modów do CC pojawił się także Polski.
Gość Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Na forum portalu strategów 7TPSul zapowiada nowego polskiego moda na CCV. Na wrzesień. SUPER !!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.