Gość Napisano 11 Styczeń 2003 Napisano 11 Styczeń 2003 Chciałbym usłyszeć opinie u żytkowników wykrywaczy tej firmy.Czy ktoś kupił ten wykrywacz?
Bocian Napisano 11 Styczeń 2003 Napisano 11 Styczeń 2003 Użyj wyszukiwarki. Znajdziesz parę postów na ten temat
Gość Napisano 12 Styczeń 2003 Napisano 12 Styczeń 2003 w wakacje sprawiłem sobie Dukata z cewką 30. pierwsze wrażenie bardzo lekki, łatwo się składa.na bateriach alkaicznych można trochę pochodzić(na jednej 9V) jest czuły namieżać można kantem cewki.ma dwie wady: pełna aluminiowa konstrukcja nośna do samej cewki co powoduje iż na maksymalnej czułości delikatne wachnięcie cewki powoduje sygnał; druga wada gdy ustawię wykrywacz bez dyskryminacji nie widzi on taśmy stalowej z łuskami mosiężnymi (co prawda wystarczy ustawić jaką kolwiek niewielką dyskryminacjęi jest w porządku.w powietrzu ma dobre osiągi ale w gruncie według mnie odbiegają znacząco. z wykrywaczem tym trzeba się zgrać na początku byłem bardzo zawiedzony jego osiągami ale po kilku wypadach w teren zaczeliśmy się ozumieć". trafiłem nim i monet pojedyńcze i militaria. njgłębiej trafiłem na aluminiowe blaszki wielkości 20-30cm na głębokości około metra, leżało ich kilka sztuk.
Gość Napisano 5 Luty 2003 Napisano 5 Luty 2003 dolączam sie do apelu kolegi-PROSZE POWIEDZCIE COS NA TEMAT WYKRYWACZA GEOSCAN MNIE OSOBISCIE INTERESOWALY BY OPINIE NA TEMET MODELU HUNTER 2002-nie wiem czy producent podaje wiarygodne osiągi- czesc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.