Sosab Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 Czołem! Rusza machina organizacyjna II Zlotu Grup Rekonstrukcji Historycznych! W tym celu chcę zorganizować spotkanie dowódców Grup w Łodzi, jednodniowe w celu omówienia szczegółów organizacyjno-logistyczno-pokazowych! Spotkanie chcę zorganizować 26 lutego 2005 roku w Muzeum Tradycji Niepodległościowych w Łodzi ul Gdańska 13 w godz 10.00 - 16.00. Proszę dowódców Grup o zgłoszenia udziału!Telefonicznie; 604 469-341lub mailowo na arnhem1944@wp.pl Pozdrawiam Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2005 Czołem!Proszę o zgłoszenia na spotkanie ponieważ musimy je przygotować od strony technicznej!Czekam!Pozdrawiam!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powstaniec 1908 Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Czołem Jacku Jeżeli nic mi nie wypadnie to na pewno przyjade do Łodzi. Moja grupa obecnie nie jest zbyt liczna ale myśle że do czerwca to się zmieni. Napisz prosze jak najprościej dostać sie z dworca do w/w Muzeum. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Ze strony H/75 ktos bedzie z rezydentow grupy w Lodzi, np. ATL Sgt. Sajgon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Czy ktos ustalał czy Zlot może się odbyć w 25 Brygadzie? Otrzymałem dziś wiadomośc, że podobno oficjalne władze wojskowe nie życza sobie iemieckich" grup rekonstrukcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 No sprawdzimy w poniedziałek to o czym napisałeś!!!!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 znów jakiś oszołom przy biurku coś namiesza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Dlaczego od razu oszołom........Oficer Wojska Polskiego zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 Chciałbym przypomnieć że temat tego postu jest inny niż to o czym piszecie!!!!Informacja którą podał Jazłowiak zostanie sprawdzona w poniedziałek! Jeżeli Jazłowiak coś wie na temat tego że ktoś w 25 Brygadzie nie życzy sobie udziału w Zlocie grup niemieckichto proszę o informacje na adres priv a nie sianie domysłów że coś wie ale....!Tematem postu dla przypomnienia jest spotkanie Dowódców Grup organizowane w lutym!Pozdrawiam Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 Czołem!Czekam na zgłoszenia na odprawę dowódców Grup Rekonstrukcji!!!!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 Proszę o zgłoszenia imienne na adres priv!Moge przygotować nocleg dla ekip przyjeżdżających z po za Łodzi dzień wcześniej oraz istnieje możliwość zorganizowania posiłku dla uczestników podczas spotkania!!!MUSZE MIEĆ ZGŁOSZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Tak jak pisałem myslę, że można ewentualnie przenieść Zlot nad Bzurę we wrześniu albo zrobić Zlot w Brochowie w terminie Glinnika. Nie będzie kawalerii, ale za to Brochów jest w środku Polski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Ja tam na zebranie dowodców przyjadę. W Łodzi są fajne dziewczyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 W Bawarii też nie brzydkie;) W polsce wydaje mi sie że Polski mundur lepiej im się kojarzy:) W swoim nie wiele kolega zawojuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Oczywiście pod warunkiem że wcześniej jakiśoszołom" z Policjii lub wp kolegi nie zaaresztuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Chlopie powiem Ci wprost: odp...iórkaj się odemnie.Nie moja wina ze nie potrafisz przytaczać argumentów w dyskuesji wiec teraz swoich flustracji nie wylewaj na moją osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 Czołem!Przypominam....spotkanie d-ców grup!!!!II Zlot Grup Rekonstrukcji!Czekam na zgłoszenia...!Bez was nie mogę rozwinąc imprezy na Glinniku....chyba że chcecie mieć standard!!!???Spotkajmy się...pogadajmy...Zapraszam wszystkie grupy!!!!Niemieckie również!!!!!Bez obaw!!!Pozdro Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schoeller Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Czy spotkanie nadal jest aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Dlaczego nie możecie zorganizować zlotu w Glinku, ale w następnym tygodniu kiedy nie będzie obchodów z współczesnym Wojskiem Polskiem. Wtedy nie byłoby żadnych problemów. Przecież oni zawsze będę spychać grupy rekonstrukcujne na margines. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.