cromags Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Napisano 16 Styczeń 2005 Mam do Was pytanie i proszę o rzetelne odpowiedzi, w miarę możliwości :) otóż, kupiłem sobie penetratora-cena była atrakcyjna, więc zaryzykowałem wiedząc, że firma Armand nie jest zbytnio przez Kolegów szanowana. Jednakże może ktoś z Was używał tej piszczały i może ją ocenić (z tego co widziałem na forum w ciągu kilku lat, temat penetratora prawie nie był poruszany, głównie jechano po exploratorze czy prospectorze). Do tej pory używałem samoróbki, jednakże nie był to rewelacyjny sprzęcik :) Pozdrawiam
01111977 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Niestety jeśli chodzi o firmę Armand...i tutaj z uwagi na kulturę panującą w tym forum nic więcej nie powiem.
Bocian Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 do 01111977Jeżeli potrafisz rozwinąć swoją wypowiedź i poprzeć własnymi doświadczeniami lub konkretnymi przykładami to to zrób, w przeciwnym wypadku Twoja wypowiedź jest mało wiarygodna a tylko niepotrzebnie zaostrza sytuację na rynku producentów.Nie bronię Armanda ani żadnego innego producenta ale miło by było gdyby ludzie pisząc opinie o konkretnych modelach wykrywaczy opierali się na własnych doświadczeniach. I te doświadczenia opisywali a nie skupiali sie na postach z tak luźno rzuconym zdaniem.Dotyczy to wszystkich postów o wszystkich wykrywaczach.
01111977 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 W innych postach na tej samiej stronie wątek był już rozwijany.Pozatym owszem oparty na doświadczeniach.Nie zwykłem publicznie poddawać krytyce czegoś co na takową nie zasługuje.Pzdr
Bocian Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Wiem, widziałem w innym wątku wyjaśnienie. Ale za pół roku nikt kto będzie oglądał ten wątek nawet nie pomyśli że gdzieś na forum jest nawiązanie do tego. Zobaczy tylko luźno rzucone zdanie bez żadnej wartości.
01111977 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 A zatem nawiązanie do wątku znajduje sie w poście ptkula" z tego samego dnia.Pzdr.W przyszłości postaram sie nie popełniać podobnych błędów.Speer
kocur Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Wy tu gadu - gadu - a chłopak dalej nie zna oceny Penetratora ... Ja powiem tylko że używam Smętka i juz nie mam siły kopac ;-) Pozdrawiam - kocur ! P.s cholerny śnieg i mróz ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.