Skocz do zawartości

Grupa LODZ

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Jeżeli jesteście zainteresowani to przy najbliższym spotkaniu podrzucę wam dwa skserowane kompleciki (18 mapek)dotyczące operacji łódzkiej. Chyba że już macie coś takiego: ruchy i pozycje niemiecko-rosyjskie w poszczególnych dniach 1914r, to dajcie szybko znać abym nie robił sobie niepotrzebnej roboty...

Pozdrawiam
Martin

Ja też dostałem.Na wyjazd się nie pisze ze względów rodzinnych.Martin jestem chętny na mapki-pomyśl o mnie.
Ostatnia wspólna wyprawa to głównie łuski Mauser.Znakowane;S S 1 14 z lat1907 1914,
12 S DM 11 z lat 1911-1913.Łódki,oliwiarka,obrączka gołębia,2kopiejki 1910,stary odważnik stalowy.To tyle pozdr efes

Aha piszcie kto reflektuje na wpad siąteczny bo trzeba jakieś środki lokomocji organizować. Poki co wiem ze jedzie:
Ober
Viader
Kalfas + ewentualnie małżonka
Martin
Ja
czyli 6 osób jak na pojemność plooneza to za dużo potrzebujemy jeszcze gogoś z autem albo bedziemy Ciągną zapałki kto nie jedzie.

Pozdr MJ

Ps Martin jeśli możesz ichcesz to te mapki pchnij mi na maila, powinny się zmieśćić.

Witam

Panowie do poniedziałku już TYLKO!!! 4 dni, czas podjąć ostaczeczną decyzję: kto, gdzie, czym i czy w ogóle?
Jeżeli wybieramy się w kierunku Skierniewic to muszę zadzwonić i potwierdzić że przybędziemy...

Pozdrawiam

Sorki że się nie odzywałem ale byłem w delegacji. Mam trzy miejsca w samochodzie. Jeżeli będzie ładna pogoda ( bez deszczu ) to jadę. O której się umawiamy i gdzie?. Prosiłbym o info tutaj bo pod mailem nie jestem dostępny.

pozdrowienia
Kalfas

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie