jagoda Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Czołem wysłałe do wszystkich maila kto nie dostał niech sie odezwie.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 ja nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 ja też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 WitamJeżeli jesteście zainteresowani to przy najbliższym spotkaniu podrzucę wam dwa skserowane kompleciki (18 mapek)dotyczące operacji łódzkiej. Chyba że już macie coś takiego: ruchy i pozycje niemiecko-rosyjskie w poszczególnych dniach 1914r, to dajcie szybko znać abym nie robił sobie niepotrzebnej roboty...PozdrawiamMartin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 jakies mapy z tej operacji dalem mackowi zrob jak mozesz od przybytku glowa nie boli pzdr obert8 jak tam fanty z niedzieli poczysciles ))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 wysłałem jeszcze raz dajcie znać czy dostaliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Ja dostałem. Dzięki. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Ja też dostałem.Na wyjazd się nie pisze ze względów rodzinnych.Martin jestem chętny na mapki-pomyśl o mnie.Ostatnia wspólna wyprawa to głównie łuski Mauser.Znakowane;S S 1 14 z lat1907 1914,12 S DM 11 z lat 1911-1913.Łódki,oliwiarka,obrączka gołębia,2kopiejki 1910,stary odważnik stalowy.To tyle pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Ja też poproszę mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Aha piszcie kto reflektuje na wpad siąteczny bo trzeba jakieś środki lokomocji organizować. Poki co wiem ze jedzie:OberViaderKalfas + ewentualnie małżonkaMartinJaczyli 6 osób jak na pojemność plooneza to za dużo potrzebujemy jeszcze gogoś z autem albo bedziemy Ciągną zapałki kto nie jedzie.Pozdr MJPs Martin jeśli możesz ichcesz to te mapki pchnij mi na maila, powinny się zmieśćić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 zadzwonie do michala czy jedzie pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 i co cisza ? do michala zadzwonie ok 10 dzisiaj A POGODA W PONIEDZIALEK MA BYC SUPER pzdr obert 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Coś na przebudzenie.Kto rozpozna typ i miejsce.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 B 25 michel Lublinek ))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 A jeszcze to.efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 WitamPanowie do poniedziałku już TYLKO!!! 4 dni, czas podjąć ostaczeczną decyzję: kto, gdzie, czym i czy w ogóle?Jeżeli wybieramy się w kierunku Skierniewic to muszę zadzwonić i potwierdzić że przybędziemy...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Dla Efesa i Jagody są już skserowane mapki, jak będzie zainteresowanie to po prostu puszczą je dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 Martin dzwonilem do michala ma oddzwonic mysle ze wyjazd do s jest aktualny tylko kalfas moze sie nudzic jagoda co ty na to czekamy do wieczora obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Panowie moim zdanie jedziemy do S. taka moja decyzja ale najlepiej niech się wypowie Piotrek. Zadzwonie do niego jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 WESOLYCH SWIAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 Ja tez tak mysle do S michal tez jedzie )))))) marcin zadzwonie do ciebie wieczorem pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Sorki że się nie odzywałem ale byłem w delegacji. Mam trzy miejsca w samochodzie. Jeżeli będzie ładna pogoda ( bez deszczu ) to jadę. O której się umawiamy i gdzie?. Prosiłbym o info tutaj bo pod mailem nie jestem dostępny.pozdrowienia Kalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 mysle ze ponidzialek o godz 9 rano na parkingu przy cmentarzu na dolach trzeba bedzie jeszcze dojechac do jagode A po drodze zabierzemy mlodego i marcina co na to reszta grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 WitamChyba troszkę zapóżno, jednak jest kawałeczek do przejechania. Myślę że trzeba się poświęcić i wstać trochę wcześniej...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Martin mapki są do odebrania u Ciebie np dzisjaj?efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.