efes Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Czesał kto te rejony?Okopy wyglądaja zachęcająco.Nawet niedaleko od Łodzi.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Na spotkaniu byłem ja i MIchał :{ obgadaliśmy sprawe spotkań bedą co 2 tyg. Z wykopkami ruszamy jak zejdą sniegi. Zastanawialiśmy się też nad jakimś dłuższym wypadem gdzieś dalej Twierdza Przemyśl może Dukla ewentualnie Modlin, Osowiec, lub linia Warty i Widawki. Tak co by możan było pokopać ale i na umocnienia popatrzeć (z myślą o Kalfasie- bunkrowiec).Termin wycieczek maj bo sa dwa dłuższe weekendy 1-3 i 27-30. Tak to wyglądało w skrócie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Efes nie bardzo mogę się zorietować co to za okolice w związku z tym ja tam napewno nie kopałem, zawsze warto się tam przejechać.pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 To akurat są okolice Pilicy w rejonie Sulejowa.Ale czy to z I czy II WŚ tego nie wiem.Sam też tam jakoś nie dotarłem.Ale może w tym roku.Może warto byłoby wspólnymi siłami sczesać tereny na NE ,E SE od Łodzi zanim rozkopią wszystko pod autostrady.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 Natomiast bliżej Łodzi po silnym i rozległym sygnale dokopałem się tego blaszyska.Myślałem ,że chociaż w miarę cały fragment sam.Ale gdzie tam.Popatrzcie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 Był to chyba fragment segmentu kadłuba służący za tarczę.Posiekany jest równo przestrzelinami na oko ze 12-13mm.pozdrawiam i życzę lepszych fantów efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 TO JEST ZNALEZISKO tylko ciężko przenieś i w domu mogą krzywo patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 Aby to zawlec do domu potrzebna byłaby przyczepka o żonie i jej reakcji nie chce mi się nawet myśleć.Mam nadzieję ,że jeszcze to tam leży-czyste alu.Najbliższe spotkanie w pierwszy piątek marca.Tak?pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 Lol dawno mnie nie było.A widze ze z grupa cieka.Dobra to nastepnie spotkanie w pierwszy piatek marca.A co z jakimis wykopkai?Drogi michale.NIe mam podpisów obojga rodzicow...wiec nie moge odejsc od grupy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 moze i ja sie zjawie ))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Heh Obercik miło Cię będzie oglądać :-) mam nadzieje ze Ci się akcent nie zmienił :P Byle do piątku!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Cześć wszystkim, już jestem w Łodzi. Spotkanie w piątek akualne?pozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Tak piątek tam gdzie zawsze godz. 18-19Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 chlopaki nie wiem czy zdaze bo w czwartek plyne do francjia potem zobaczymy pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 WitamJakiś nowy będzie mile widziany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Oczywiście !! wpadnij jako znak rozpoznawczy trzymaj czerwonego gozdzika w zębach (heh) - zartowałem, poznasz nas po gazecie (jakiejkolwiek) na stoliku!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Każda osoba jest mile widziana. Zapraszamy. Tak więc do jutra. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 po dzisiejszym spotkaniu widze ze grupa sie rozrasta a dla EFEZA 5 z plusem za fanty byle tak dalej panowie PZDR OBERT8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Witam.Zmienilem nick bo cos sie z kompem poknociło i wywaliło mi moje konto.Pozdrawiam Viader.A obecnie MAUSER HESS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Naprawdę fajnie było was poznać, no tylko zima by już mogła trochę popuścić a wtedy myślę że przystąpimy do właściwego etapu integracji he, hePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Panowie rozesłałem do Was maile informacyjny. Jeżeli ktoś go nie dostał oznacza to, że mam zły adres. W takim przypadku poprosze o kontak jjagoda@o2.plPozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Wczoraj wysłałem do każdego list odpowiedx na propozycje jagody, była to zarazem próba meila jeśli ktoś nie dostał to łapka do góry prześle jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Ja nie dostałem!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Ja też nie dostałem.A czy Panowie dostali mojego maila??Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Tak Maćku ja dostałem. Aha panowie wiem ze swięta to nie zaszczęśliwy czas na wyady z kumplami za miasto ale tylko wtedy mam wolne więc jak tylko w Wielkanoc nie będzie śniegu może skoczym gdzies w pole albo do lasu. prpozycje miejsca prześle mailem. pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.