Skocz do zawartości

Grupa LODZ

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Na spotkaniu byłem ja i MIchał :{ obgadaliśmy sprawe spotkań bedą co 2 tyg. Z wykopkami ruszamy jak zejdą sniegi. Zastanawialiśmy się też nad jakimś dłuższym wypadem gdzieś dalej Twierdza Przemyśl może Dukla ewentualnie Modlin, Osowiec, lub linia Warty i Widawki. Tak co by możan było pokopać ale i na umocnienia popatrzeć (z myślą o Kalfasie- bunkrowiec).Termin wycieczek maj bo sa dwa dłuższe weekendy 1-3 i 27-30. Tak to wyglądało w skrócie.
Napisano
Efes nie bardzo mogę się zorietować co to za okolice w związku z tym ja tam napewno nie kopałem, zawsze warto się tam przejechać.
pozdr MJ
Napisano
To akurat są okolice Pilicy w rejonie Sulejowa.Ale czy to z I czy II WŚ tego nie wiem.Sam też tam jakoś nie dotarłem.Ale może w tym roku.Może warto byłoby wspólnymi siłami sczesać tereny na NE ,E SE od Łodzi zanim rozkopią wszystko pod autostrady.pozdr efes
Napisano

Natomiast bliżej Łodzi po silnym i rozległym sygnale dokopałem się tego blaszyska.Myślałem ,że chociaż w miarę cały fragment sam.Ale gdzie tam.Popatrzcie dalej.

Napisano

Był to chyba fragment segmentu kadłuba służący za tarczę.Posiekany jest równo przestrzelinami na oko ze 12-13mm.pozdrawiam i życzę lepszych fantów efes

Napisano
Aby to zawlec do domu potrzebna byłaby przyczepka o żonie i jej reakcji nie chce mi się nawet myśleć.Mam nadzieję ,że jeszcze to tam leży-czyste alu.
Najbliższe spotkanie w pierwszy piątek marca.Tak?pozdr efes
Napisano
Lol dawno mnie nie było.A widze ze z grupa cieka.Dobra to nastepnie spotkanie w pierwszy piatek marca.A co z jakimis wykopkai?Drogi michale.NIe mam podpisów obojga rodzicow...wiec nie moge odejsc od grupy????
Napisano
Oczywiście !! wpadnij jako znak rozpoznawczy trzymaj czerwonego gozdzika w zębach (heh) - zartowałem, poznasz nas po gazecie (jakiejkolwiek) na stoliku!
Pozdr. MJ
Napisano
po dzisiejszym spotkaniu widze ze grupa sie rozrasta a dla EFEZA 5 z plusem za fanty byle tak dalej panowie PZDR OBERT8
Napisano
Naprawdę fajnie było was poznać, no tylko zima by już mogła trochę popuścić a wtedy myślę że przystąpimy do właściwego etapu integracji he, he

Pozdrawiam
Napisano
Panowie rozesłałem do Was maile informacyjny. Jeżeli ktoś go nie dostał oznacza to, że mam zły adres. W takim przypadku poprosze o kontak jjagoda@o2.pl
Pozdr MJ
Napisano
Wczoraj wysłałem do każdego list odpowiedx na propozycje jagody, była to zarazem próba meila jeśli ktoś nie dostał to łapka do góry prześle jeszcze raz
Napisano
Tak Maćku ja dostałem. Aha panowie wiem ze swięta to nie zaszczęśliwy czas na wyady z kumplami za miasto ale tylko wtedy mam wolne więc jak tylko w Wielkanoc nie będzie śniegu może skoczym gdzies w pole albo do lasu. prpozycje miejsca prześle mailem.
pozdr. MJ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie