Skocz do zawartości

Grupa LODZ

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiesz co drogi macjeju nie bede juz jezdził z wami na wykopki ani nie bede przychodził na spotkania zebys nie musiał patrzyc na moja parszywa gebe ani słuchac mojej mowy.Odchodze z grupu.Zegnam................................................................................................................................................................................................
Juz prosisz o litosc,juz płaczesz na soba,Ja stoje przed toba-FRONTSIDE"
Jak to powstrzymasz?Moje ostatnie tchnienie.Płona swiecie nad Mym grobem,Płacze niebo musze odejsc.Moje ostatnie tchnienie.Gdzie znajdziesz mnie?Zaprawde powiadam wam to moje ostatnie tchnienie...MUSZE ODEJSC! tez FRONTSIDE"
  • Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie mogłem być na piątkowym spotkanku a z forum widze ze się dużo działo.Hmm mam nadzieję że nie bedzie miał racji poeta mowiąc Miłe złego początki lecz koniec żałosny" koledzy nie kłuccie się -to mój apel Proponuje kolejne spotkanko w piątek miejsce to samo, Tawerna godzina 18-20 do wyboru.Jednoczesnie zapraszam wszystkich zainteresowanych znak rozpoznawczy gazeta na stoliku.

Pioterk zastanawiałem sie nad wypadem w jakis długi weekend do Przemyśla bedzie coś dla Ciebie i dla kopaczy, ewentualnie możemy przejść się po polskich tedeorytach nad wartą bliżej i taniej- temat pozostawiam do rozważenia. I warto by zorganizować jeszcze jakis wypad szczególnie, że od piątku ma być ocieplenie. Czekam na sugestie.

Ober mam nadzieje ze mimo twojej nie obecności fizycznej w Polsce to na forum bedziesz goscił. Napisz jak się ustawisz na tej twojej wysepce. Mam jeszcze od CIebie sprawę ale pogadamy o tyn by mail. Pozdraiwm i zycze powodzenia!!

Pozdr. MJ
Napisano
Witam.
jestem chętny na wyjazd z tym że dopiero w marcu. Teraz nie bedzie mnie przez trzy tygodnie, także przykro mi ale nie bedę mógł uczestniczyc w spotkaniach.
Co do miejca możemy się dogadać może być Przemyśl ( z tym że trzeba by to zrobić w minimum trzy dni, bo jest to dość daleko ), może być linia Warty i Widawki, może być Ossowiec, Modlin - jest dosyć blisko jest dużo fortów dookoła i fajnych miejsc.

pozdrawiam
Kalfas
Napisano
PRZEPRASZAM CIE BOCIAN ZA PRYWATNE POGADUCHY ALE TO JEDYNY SPOSOB ZEBYM COS PRZEKAZAL SYNOWI viader jak dojade na jersey to zaddzwonie na razie tu w londynie jest balagan z tymi kartami utrzymuj kontakt z chlopakami z grupy caluje
Napisano
Na dzień dzisiejszy, tak na 90% powinienem być. Ale dokładnie to pewnie powiem jutro wieczorkiem.
Panowie mam jedną prośbę. Są trzy wątki o Łodzi i powstaje pewien bałagan. Może wytypujemy jeden i tam będziemy się wpisywać.
Pozdro.
Maciej.
Napisano
Macieju masz rację! Proponuję ten wątek. Odezał się też do mnie Efes, na spotkaniu go nie bedzie ale jest gotowy na jakies wykopki w weekend. Jezeli pogoda dopisze to wyskoczymy gdzies w okolice Łodzi. Wszystkich chętnych zapraszam na spotkanie w piątek w Tawernie róg ul. Radwańskiej i Stefanowskiego, lub o kontakt gg 1360787 lub tel 505613150.
Pozdr. MJ
Napisano
W temacie cisza więc nie wiem co robić. Ja mogę być w Tawernie ale gdzieś o godzinie 18:30. Tylko jeżeli nikt nic nie napisze to raczej się nie wybiorę.
Poczekamy - zobaczymy.
Pozdro Maciej.
Napisano
Mnie nie bedzie znowu jakies chotupsko mnie dopadło. W każdym razie warto się spotkać takie przerwy mogą wpłynąć destruktywnie na grupę". Macieju w razie czego zostaw lub przeslij jakiś namiar na Ciebie gg lub tel.
Pozdr. MJ
Napisano
widze z daleka ze grupa lodz sie rozpada co jest chlopaki jak nie ma mlodego i mnie to juz dupa tutaj na jersey sie nie szuka fanty kupujesz w muzeum bez sensu pozd obert 8 buziaki dla viadera
Napisano
widze z daleka ze grupa lodz sie rozpada co jest chlopaki jak nie ma mlodego i mnie to juz dupa tutaj na jersey sie nie szuka fanty kupujesz w muzeum bez sensu pozd obert 8 buziaki dla viadera
Napisano
Byłem ja i był Michał.. Więc spotkanie się odbyło i nie wydaje mi się że to dupa. Aha był też Młody - przynajmniej dzwonił :)
Razem z Michałem myśleliśmy o tym czy nie spotykac się w piątki ale co dwa tygodnie. Pomyślcie nad tym (wiadomo piątkowy wieczór nie każdemu może pasować). A jak ekipka będzie miała gdzieś jechać to i tak mamy telefony i gg więc się dogadamy.
Jagoda mój numer gg prześlę Tobie na gg lub smsem.
Obert po ile w muzeum są niemiecki nieśmiertelniki???
Pozdrawiam.
Maciej.
Napisano
Jak mowiłem jestem chory, a z gorączką kiepsko sie siedzi gdzie indziej niż w łóżku. Dzwonił do mnie Efes, nie dotarł bo pracował, za to ma wolny poniedziłek i wtorek ja się raczej nie wybiorę wolę ozdrowieć.
Na spotkanie proponuję jeszcze ten piątek bo za 2 tygodnie znowu mnie nie bedzie (szkoła). Potem mozemy spotykać się co 2 tyg.
Pozdr.MJ
Napisano
Piątek 18 02 2005 godz. 18.00 tawrerna róg stefanowskiego i radwańskiej znak rozpoznawczy gazeta na stoliku.
pozdr. MJ
Napisano
siema
jam tez z Łodzi. jako ze sa to moje początki rozgladam sie za towarzystwem które podziela moje historyczne zainteresowania. Niedługo bede włascicielem rutusa ultra.
1 pyt: jest zima a wy łazicie z pikawą?
Napisano
MackuC tak chodzimy jak jest snieg troche to meczące ale są efekty zobacz na głównym forum post http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=151230#151372 . Ustaliliśmy ze nie ma sensu spotykać się co tydzień. Następne spotkanko na początku marca tj 4 w tym samym miejscu i czasie.
Pozdr. MJ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie