obert8 Napisano 3 Luty 2005 Autor Share Napisano 3 Luty 2005 ja bede o 18 obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Obercik na ostatnim wypadzie była poruszana kwestia Viadera. Była rozmowa o braniu odpowiedzialności za młodego na wykopkach czy też naszych spotkaniach. Pamiętasz? Myślałem, że wtedy padły jakieś ustalenia.Przywiozłeś mi coś ze stodoły pełnej fantów jak to okresliłeś :-).Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 CZUJE SIE JAK RZECZ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 A APROPOS GG: 3404212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Luty 2005 Autor Share Napisano 3 Luty 2005 jutro viader i ja przyjdziemy z moim ojcem i on bedzie przychodzil na spotkania z viaderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Nikogo z was nie znam.Jak was rozpoznać? pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Moze bedzie lezał odkrywca na stole??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Tak to dobry pomysł.Bedzie lezał Odkrywca.Czyli poznasz po gazecie.To do zobaczyska na spotkaniu(jednak bedę):D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 No i o tym Obert rozmawialiśmy. A Viader znów ma swój świat. Rzuca pewien pomysł a w następnym poście chwali siebie za super pomysł.:-):-)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Sam masz swoj swiat.Ja zyje jak człowiek a nie ufok ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 maciej nikt nie ma problemu z viaderem tylko ty kup facet wykrywke powiedzialem ze mlody bedzie mial z kim przychodzic i jezdzic miej sie dobrze i nie rob tu podjazdow nie jestes w pracy a poza tym ty nie masz pomyslow pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 to jeszcze dzieciak moze to zrozumiesz jak twoje dorosnie ale cienko to widze te twoje ojcostwo chlopaku i nie gniewaj sie ale z racji wieku moge ci to powiedziec do zobaczenia za miesiac jak beda w angli jakies materialy typu mapy towysle je wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 hmmm...albo nie kupuj jak chcesz szukac same czołgi i znaki drogowe:D!!!A i podłucz sie troche w uzbrojeniuBo jak znajdziesz szrapnele to zebys znowu nie pomylił z czesciami od samochodu!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 mielismy tworzyc grupe niezaleznie od wieku i co robimy GE?powiedzialem ze mlody ma z kim jechac i poco byl ten tekst o viaderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkerites_banditen Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 hahahahha - spoko grupa :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 PRAWDA ja tez tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 No to mnie podsumowaliście. Przyjaciele...Dobra postaram się odpowiadać na zarzuty po kolei. Co do wykrywki Obercie to kupiłem i chyba Ty wiesz najlepiej od kogo kupiłem to g...o! Młody do tej pory z tego faktu sie ze mnie śmieje. Ale tak ja zaczynałem.Jak mi się uda to kupię sobie coś innego i tym razem mnie nie oszukasz.Druga sprawa: Maciej drogi Obercie pisze się z dużej litery.Co do mojego ojcostwa - to moja córa nie będzie mogła przy mnie rzucac kurwami i chujami (Bocian wybacz za te słowa)i uśmiechać się jakby nic się nie stało.Trzecia sprawa: wykopuje to co mi się uda. Nie poddaję wątpliwości Twojego zdania Obercie(wykopki w Rzgowie). Aha PODŁUCZ Viadera, że to co znalazłem miałem prawo wyrzucić.Na GE się nie powołuj. Niewiele osób wie co tam robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 drogi Macieju powiem tylko jedno PRZEPRASZAMY i daj mlodemu spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 acha a wykrywacz ogladales nie stalem za toba z palka ze musisz kupic Maciek zobacz na forum post lili marleen i jest tam adres trony z piosenkami z czasow wojny mozna posluchac tylko klikni na volkslieder i pokaze sie ikonka II WW pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Wiesz co, nie dam Młodemu spokoju.Jeżeli Czternastolatek zwraca się do trzydziestolatka w stylu kur.. czego się gapisz, i w każdym zdaniu uzywa niecenzuralnych słów, jeżeli ten sam Młody bez opamietania uderza saperką w drzewo niszcąc je i nie zwraca uwagi na wskazówki starszych - to ja takie zachowania będę piętnował. Inaczej wygląda gdy klnie facet koło trzydziechy bądz czterdziechy a inaczej gdy robi to czternastolatek i w dodatku przy swoim ojcu.Wierz mi, że swoją córkę wychowam zupełnie inaczej i nie musisz tego aż tak cienko widzieć.I przypomnij sobie kto Ciebie naprowadził na to aby Twój syn jeździł z nami zabierając osobę, która będzie się nim opiekowała. I to tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 ty i dzieki ci za to zostawmy juz ta sprawe bo po co do zobaczenia za miesiac trzymaj sie udanych trafien jak cos zobacze z materialow to przysle i zrob helm pzdr ober8 i nie daj sie bo w tym mc-u maja byc zajebiste zwolnienia ps . masz racje takie zachowanie trzeba pietnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkerites_banditen Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Hej, tak sobie pomyślałem że może się kiedys na to wasze spotkanie wybiore z racji że też jestem z Łodzi. A co się tyczy waszej sprzeczki dotyczącej pewnej mlodej osoby to powiem tyle : z nami też czasami się zdarzy że pojedzie młody człowiek (14-16 lat) lecz kazdy ma dla każdego poszanowanie i nikt się tak do siebie nie odzywa. Tak samo jak i nie dewastuje niczego. Jeżeli na takie coś pozwalacie to tak będzie. Poza tym teraz mamy inny świat, ludzie w wieku 25-30 lat są troszkę inaczej wychowani, dziesiejsza młodzież obraca się niestety w nienajlepszym towarzystwie wiec czego tu wymagać !!!!!! Dla wiekszosci młodych takie słownictwo jak i zachowanie jest na topie :) (git ziomale) hehhePozdrawiam, jak bedziecie robić jakies spotkanko to dajcie znać na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Trzymaj się w tej Anglii i nie daj się. Powodzonka. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Powodzenia obert8 w Anglii. Zamist się kłócić napiszcie lepiej co było na spotkaniu. pozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Wiasz co drogi macjeju nie bede juz jezdził z wami na wykopki anie nie bede przychodził spotkania zebys nie musiał patrzyn na moja parszywa gebe ani słuchac mojej mowy.Odchodze z grupu.Zegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.