maciej Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Obercik na ostatnim wypadzie była poruszana kwestia Viadera. Była rozmowa o braniu odpowiedzialności za młodego na wykopkach czy też naszych spotkaniach. Pamiętasz? Myślałem, że wtedy padły jakieś ustalenia.Przywiozłeś mi coś ze stodoły pełnej fantów jak to okresliłeś :-).Pozdro.
obert8 Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 jutro viader i ja przyjdziemy z moim ojcem i on bedzie przychodzil na spotkania z viaderem
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Tak to dobry pomysł.Bedzie lezał Odkrywca.Czyli poznasz po gazecie.To do zobaczyska na spotkaniu(jednak bedę):D:D:D
maciej Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 No i o tym Obert rozmawialiśmy. A Viader znów ma swój świat. Rzuca pewien pomysł a w następnym poście chwali siebie za super pomysł.:-):-)Pozdro.
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Sam masz swoj swiat.Ja zyje jak człowiek a nie ufok !
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 maciej nikt nie ma problemu z viaderem tylko ty kup facet wykrywke powiedzialem ze mlody bedzie mial z kim przychodzic i jezdzic miej sie dobrze i nie rob tu podjazdow nie jestes w pracy a poza tym ty nie masz pomyslow pzdr
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 to jeszcze dzieciak moze to zrozumiesz jak twoje dorosnie ale cienko to widze te twoje ojcostwo chlopaku i nie gniewaj sie ale z racji wieku moge ci to powiedziec do zobaczenia za miesiac jak beda w angli jakies materialy typu mapy towysle je wam
VIADER Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 hmmm...albo nie kupuj jak chcesz szukac same czołgi i znaki drogowe:D!!!A i podłucz sie troche w uzbrojeniuBo jak znajdziesz szrapnele to zebys znowu nie pomylił z czesciami od samochodu!!!!!!!!!!!!
obert8 Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 mielismy tworzyc grupe niezaleznie od wieku i co robimy GE?powiedzialem ze mlody ma z kim jechac i poco byl ten tekst o viaderze
maciej Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 No to mnie podsumowaliście. Przyjaciele...Dobra postaram się odpowiadać na zarzuty po kolei. Co do wykrywki Obercie to kupiłem i chyba Ty wiesz najlepiej od kogo kupiłem to g...o! Młody do tej pory z tego faktu sie ze mnie śmieje. Ale tak ja zaczynałem.Jak mi się uda to kupię sobie coś innego i tym razem mnie nie oszukasz.Druga sprawa: Maciej drogi Obercie pisze się z dużej litery.Co do mojego ojcostwa - to moja córa nie będzie mogła przy mnie rzucac kurwami i chujami (Bocian wybacz za te słowa)i uśmiechać się jakby nic się nie stało.Trzecia sprawa: wykopuje to co mi się uda. Nie poddaję wątpliwości Twojego zdania Obercie(wykopki w Rzgowie). Aha PODŁUCZ Viadera, że to co znalazłem miałem prawo wyrzucić.Na GE się nie powołuj. Niewiele osób wie co tam robiłeś.
obert8 Napisano 5 Luty 2005 Autor Napisano 5 Luty 2005 drogi Macieju powiem tylko jedno PRZEPRASZAMY i daj mlodemu spokoj
obert8 Napisano 5 Luty 2005 Autor Napisano 5 Luty 2005 acha a wykrywacz ogladales nie stalem za toba z palka ze musisz kupic Maciek zobacz na forum post lili marleen i jest tam adres trony z piosenkami z czasow wojny mozna posluchac tylko klikni na volkslieder i pokaze sie ikonka II WW pzdr
maciej Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Wiesz co, nie dam Młodemu spokoju.Jeżeli Czternastolatek zwraca się do trzydziestolatka w stylu kur.. czego się gapisz, i w każdym zdaniu uzywa niecenzuralnych słów, jeżeli ten sam Młody bez opamietania uderza saperką w drzewo niszcąc je i nie zwraca uwagi na wskazówki starszych - to ja takie zachowania będę piętnował. Inaczej wygląda gdy klnie facet koło trzydziechy bądz czterdziechy a inaczej gdy robi to czternastolatek i w dodatku przy swoim ojcu.Wierz mi, że swoją córkę wychowam zupełnie inaczej i nie musisz tego aż tak cienko widzieć.I przypomnij sobie kto Ciebie naprowadził na to aby Twój syn jeździł z nami zabierając osobę, która będzie się nim opiekowała. I to tyle w tym temacie.
obert8 Napisano 5 Luty 2005 Autor Napisano 5 Luty 2005 ty i dzieki ci za to zostawmy juz ta sprawe bo po co do zobaczenia za miesiac trzymaj sie udanych trafien jak cos zobacze z materialow to przysle i zrob helm pzdr ober8 i nie daj sie bo w tym mc-u maja byc zajebiste zwolnienia ps . masz racje takie zachowanie trzeba pietnowac
bunkerites_banditen Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Hej, tak sobie pomyślałem że może się kiedys na to wasze spotkanie wybiore z racji że też jestem z Łodzi. A co się tyczy waszej sprzeczki dotyczącej pewnej mlodej osoby to powiem tyle : z nami też czasami się zdarzy że pojedzie młody człowiek (14-16 lat) lecz kazdy ma dla każdego poszanowanie i nikt się tak do siebie nie odzywa. Tak samo jak i nie dewastuje niczego. Jeżeli na takie coś pozwalacie to tak będzie. Poza tym teraz mamy inny świat, ludzie w wieku 25-30 lat są troszkę inaczej wychowani, dziesiejsza młodzież obraca się niestety w nienajlepszym towarzystwie wiec czego tu wymagać !!!!!! Dla wiekszosci młodych takie słownictwo jak i zachowanie jest na topie :) (git ziomale) hehhePozdrawiam, jak bedziecie robić jakies spotkanko to dajcie znać na maila.
maciej Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Trzymaj się w tej Anglii i nie daj się. Powodzonka. Pozdro
Kalfas Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Powodzenia obert8 w Anglii. Zamist się kłócić napiszcie lepiej co było na spotkaniu. pozdrowieniaKalfas
VIADER Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Wiasz co drogi macjeju nie bede juz jezdził z wami na wykopki anie nie bede przychodził spotkania zebys nie musiał patrzyn na moja parszywa gebe ani słuchac mojej mowy.Odchodze z grupu.Zegnam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.