Skocz do zawartości

Grupa LODZ

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czołem chłopaki i co planujecie jakies spotkanko? Jaeali w piatk to z pewnościa będe. Niecierpliwie czekam na odpowiedz!
Pozdr. MJ
Napisano
Ale mam nadzieje ze nie jutro tj 27 bo nie mogę, proza zyciam mam 25 urodziny:) To moze w piątek o 19 w tawernie? Kalfasa znam i chyba Go poznam.
Napisano
Panowie proponuje tak na wszelki wypadek umówic jakiś znak rozpoznawczy np rozłożona jakas gazeta na stoliku tak bym mogł was rozpoznać.Hasła nie proponuje bo to moze dziwnie wyglądać.
Pozdr MJ
Napisano
Człopaki nie zostawiłem przypadkiem w knajpie telefonu? Bo jakoś go rankiem nie mogłem znaleść! Jeżeli tak to dajcie znać mailem lub na domowy 6484987!
Pozdrawiam Marcin
Napisano
Dobra Panowie proponuje ponownie tawerne w [piątek o godz 19! Kto jest za reka do gory! Przypominam o wymienieniu się nr gg.
Pozdr MJ
Napisano
mysle ze po moim wyjedze nie odrzucicie VIADERA z grupy bedzie mial z kim przychodzic na spotkania jako ze jest nieletni i jezdzic na wykopki Gosciu o niku vieder durzo zrobil zeby doszlo do tych spotkan jeszcze jutro o tym porozmawiamy pzdr obert

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie