Skocz do zawartości

Grupa LODZ

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wczoraj doszlo nareszcie do spotkania co prawda przyszlo niewiele osob ale mysle ze z czasem to sie zmieni pozdrawiam kalfasa macieja viadera michala obert8
  • Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Bardzo miło spędziłem czas na spotkaniu. Niech żałują Ci którzy nie byli. Mam nadzieję, że Nasze grono będzie się powiększać.
Pozdrawiam.
Napisano
WITAM
SORKA PANOWIE ZE NIE BYLEM
Bylem w mundurku przesiedzialem na bajzlu 2 dni i troche bylem zmeczony musicie mi wybaczyc .
Pozdrawiam Miq
Napisano
Moze bysmy spotkali sie tak jak po MWB:Pierw pod Migiem" a potem doTawerny".Co sadzicie?Pozdrowionka dla:Kalfasa,Michalda,Macieja i Oberta.
Napisano
jUTRO BYC MOZE JEZELI BEDA CHETNI TO ODBEDZIE SIE SPOTKANIE (21.01.05) O GODZ 18.00 POD MIGIEM A POTEM DO TAWERNY.POZDROWIONKA OBERT I VIADER
Napisano
Kurcze jak nie urok to przemarsz wojsk! Nie mogłem się diś wyrwać. Może następnym razem.Informujcie na prv jak było. Pozdr. MJ
Napisano

Po dwóch spotkaniach udaliśmy się w teren. Szukaliśmy na pozycjach pierwszowojennych. Oprócz małego :)" kopania staraliśmy się zintegrowac. Jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy Michała. Mam nadzieję, że zbytnio nie byliśmy upierdliwi zadając wciąż nowe pytania.
Mój dzisiejszy zbiór to
23 łuseczki (ładne bicia, 1913 i 1914 rok)
4 łódeczki.
Mam nadzieję, że następne wyprawy już wkrótce.
Pozdrawiam
Maciej

Napisano
Gratuluję wspólnej wyprawy.Chętnie bym się dołączył następnym razem.Mój GG5783053.Może chodzimy po tych samych miejscach tylko w różnym czasie.pozdr efes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie