obert8 Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2005 Wczoraj doszlo nareszcie do spotkania co prawda przyszlo niewiele osob ale mysle ze z czasem to sie zmieni pozdrawiam kalfasa macieja viadera michala obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Bardzo miło spędziłem czas na spotkaniu. Niech żałują Ci którzy nie byli. Mam nadzieję, że Nasze grono będzie się powiększać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Dzieki za pozdro.Tak miejmy nadzieje ze to rozkreci sie jeszcze bardziej.A co z nastepnym spotkaniem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 WITAMSORKA PANOWIE ZE NIE BYLEM Bylem w mundurku przesiedzialem na bajzlu 2 dni i troche bylem zmeczony musicie mi wybaczyc .Pozdrawiam Miq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Spoko..ale na nastepne spotkanie badz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Wiatam Dajcie znać gdzie i iedy kolejne spotkanie.Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Wiatam Dajcie znać gdzie i iedy kolejne spotkanie.Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 oki termin podamy w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 moźe na spotkaniu ustalimu jakiś wypad lasy czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 jasne panowie z lodzi czy piatek wam odpowiada godz wieczorne pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Mi tak.Nawet dobrze ze piatek bo w sbote i nieadziela zajeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 nie MI tylko MNIE chlopaku chlopaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 dobra dobra ale forum jest od czego iinego niz do wypominania błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Moze bysmy spotkali sie tak jak po MWB:Pierw pod Migiem" a potem doTawerny".Co sadzicie?Pozdrowionka dla:Kalfasa,Michalda,Macieja i Oberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 jUTRO BYC MOZE JEZELI BEDA CHETNI TO ODBEDZIE SIE SPOTKANIE (21.01.05) O GODZ 18.00 POD MIGIEM A POTEM DO TAWERNY.POZDROWIONKA OBERT I VIADER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Nie obiecuję, ale jak mi się uda to wpadnę. Jak nie pod miga to od razu do Tawerny. Kto jeszcze chętny?pozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 No nareszcie ktos napisał.A co z taba jagoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2005 Spotkanie dzisiaj pod MIGiem przy hali sportowej o 18 a potem do Tawerny pzdr obert8 czekamy tylko 10 min bo pogoda do du.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Kurcze jak nie urok to przemarsz wojsk! Nie mogłem się diś wyrwać. Może następnym razem.Informujcie na prv jak było. Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 ok nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 moje dzisiejsze fanty to:13 łusek3 łódki1 moneta z 1910r (nominał i kraj nieczytelne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Po dwóch spotkaniach udaliśmy się w teren. Szukaliśmy na pozycjach pierwszowojennych. Oprócz małego :)" kopania staraliśmy się zintegrowac. Jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy Michała. Mam nadzieję, że zbytnio nie byliśmy upierdliwi zadając wciąż nowe pytania.Mój dzisiejszy zbiór to23 łuseczki (ładne bicia, 1913 i 1914 rok)4 łódeczki.Mam nadzieję, że następne wyprawy już wkrótce.Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Gratuluję wspólnej wyprawy.Chętnie bym się dołączył następnym razem.Mój GG5783053.Może chodzimy po tych samych miejscach tylko w różnym czasie.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 A ja mam pecha i 5,5 tylko 38,5 st. C tyle własnie mam gorączki cóż może następnym razem.Koniecznie dajcie znać!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 cholera a ja tylko 9 luseczek i 3 lodki z biciami viader zabral mi reszte fantow pozdrawiam kolegow od dolka obert 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.