Skocz do zawartości

moto weteran bazar wrazenia

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wrocilem z mwb i jestem rozczarowany grupy rekonstrukcji historycznej super ceny militariow czy to kopie czy orginaly KOSMICZNE panowie ktorzy to sprzedaja mysla chyba realiami na zachod od odry nie ten kraj nie te zarobkipzdr obert8
  • Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Grupy rekonstrukcyjne były OK.Jeśli chodzi o ceny to szkoda pisać...ostro popierdzieliło...pozdrawiam sprzedawcę Bomby niemieckiej...cena 1200 zł :).
Napisano
Własnie wrocilem z Łodzi. Bylem tam pierwszy raz i bardzo sie rozczarowalem. Gdyby nie grupy rekonstrukcyjne to ta impreaz dla militarystow to lipa!!! Tak naprawde orygina;lnych fantow z II wojny bylo co kot naplakal i sprzedawali je starzy znajomi z Warszawskiego Kola.

Ale szacuneczek dla grup reko, kawal dobrej roboty i naprawde fajnie bylo na was popatrzec. Poza grupa Piechoty Morskiej USA na swiatecznejkolacji w Wietnamie. Troche chyba nie skumalem ideii tego wystepu,wygladali jak banda chippendalesow!!!

Pozdro

Z.
Napisano
Nic dodać nic ująć Grupy rekonstrukcyjne super, mam pare telefonów do gości od motocykli, ceny militariów DNO!!!!
pzdr
Garfield co właśnie z Łodzi wrócił
Napisano
Szczerze mówiąc to nie bylo aż tak źle, zjawiam się praktycznie na każdy moto bajzel od początków jego istnienia i zawsze jest tak samo. Różnica jest taka że się nie nastawiam na kupno niczego tylko pooglądać, pogadać ze znajomymi. Nie było najgorzej.
Napisano
A no tak to z kolega Bizonem juz bywa. Ceny w opór a fanty ch...owe. Ale nic to, moze i my kiedys doczekamy sie prawdziwych gield militarow z kilkuset wystawcami i cenami od 1 do 1 000 000 zl.

Pzdr

Z.
Napisano
Mi sie tam podobało :) A co do relacji cena/wybór/jakość to nie od wczoraj wiadomo że zimowy MWB ma wynik (z całego rocznego cyklu odsłon tej imprezy) najmniej korzystny z punktu widzenia kupującego. Ale o 7 rano ja widzialem kilka fajnych rzeczy, które zostały wykupione przez następną godzinke piorunem.
Napisano
A pro po bunkra to był fajny tekst kto postawił hale na bunkrze" :). Bolas z kolegami odwalił kawał dobrej roboty :)
Napisano
witajcie
byłem pierwszy raz i ogólnie jestem zadowolony,liczyłem na więcej militarki ale niestety,gr. rekonstrukcyjne były lux,ceny fantów wysokie,jedynie ciekawostką byli goście ze skrzynią pełną szturmówek (można było coś wybrac),oczywiście przyłaczam sie do pozdrowień dla kolesia od bomby i jeszcze mam takie zastrzeżenia do MWB 1/beznadziejna sprzedaż biletów,długa na km. kolejka i zamieszanie przy wpuszczaniu na hale
2/dlaczego tam zaczyna sie dopiero o 8.00????byłem zaszkowany,czesto bywam na róznych giełdach i tam sie wczystko zaczyna skoro świt!
Pozdrawiam
Napisano
Witam.
Muszę powiedzieć, że Motor Weteran Bazar w tym roku okazał się wielką lipą. Moim zdaniem zdominowany został bazarem ścigaczy i innych motcykli. Stanowiska GRK spoko. Jeżeli chodzi o stoiska z militariami to jakaś porażka - ceny jak z bajki (może poza stoiskem Pana Iwaszkiewicza). Na stoisku Mundurów Historycznych kangurek SS jesienno-wioesenny 600 zł? To na E-bay taniej. Kopia niemieckiego hełmu M40 1000 zł? Panowie bez przesady. Ogólnie słabo.
Pozdrawiam
Kopi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie