Skocz do zawartości
  • 0

medal z hitlerem

heres73

Pytanie

Napisano

proszę o identyfikację medalu z wizerunkiem hitlera,np. za co był przyznawany,a także za orientacyjną wartość medalu,mam okazję go kupić a niechciałbym przepłacić,dziękuję i pozdrawiam.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
uważaj! mam identyczny nieźle podrobiony. zalecam poszukac w internecie takich danych jak średnica i waga. można się skaleczyć.
pzdr
BarNaba
aus Dt.Eylau
Napisano
witaj Barnabo ten był znaleziony na ogródku przydomowym koło Złotoryji i gość chce się go pozbyć dlatego sądze że może to być oryginał tylko niewiem ile mu zaproponować,dzięki pozdrawiam.
Napisano
do Barnaby-jeżeli ty masz falsa to za ile go kupiłeś?,pozdrawiam,a do innych forumowiczów ponawiam prośbę o ewentualną wycenę medalu,dzięki,pozdrawiam
Napisano
możesz załączyć foto rantu tego medalu? Czy ma ślad po uszku? Czy grubość medalu jest jednakowa (oczywiście poza postacią i napisami?
pzdr
BarNaba
aus Dt.Eylau
Napisano

proszę o identyfikację medalu z wizerunkiem hitlera,np. za co był przyznawany,a także za orientacyjną wartość medalu,mam okazję go kupić a niechciałbym przepłacić,dziękuję i pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie