luger Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Omen jutro wyjeżdża a Lion ma gości w pensjonacie przez dlugi weekend (wiec pewnie już od jutra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Chwała,poczekamy jeszcze na der K. żeby się wypowiedział. Czyli ew. będzie nas czterech. Też dobrze. Pomyślcie nad miejscem, czy w jakieś sprawdzone sie udamy czy zweryfikujemy coś nowego (a może jedno i drugie).Bywajcie tymczasem - czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 O jednym miejscu rozmawiałem z Raczkiem ale to okolo 100 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 witamPogadam z szefostwem ,na oko będę miał wolne od 9.O 10 będę mógł wyruszyć. Ale to tylko na oko...Mam nadzieję że na mnie poczekacie?W najgorszym (odpukać) przypadku kończę pracę o 14 ;[Pozdrawiamder K.kol.Raczek jeszcze bez wykrywacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Zanosi sie na to ze na skutek wypadków losowych nie będe mial wykrywacza przed weekendem. Ale jak cos to zadzwonię.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 No to możemy startować od rana.Tylko bez przesady :)To ,gdzie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Chwała,ok. tylko ok 10.00 muszę podskoczyć z Pitkiem do urzędu skarbowego. Potem już tylko ... no wiadomo. Gdzie? Nie wiem jak u mnie będzie z kasą na paliwo, więc trudno mi teraz co kolwiek zadecydować. Pójdę na skróty. Zdaję się na Was. Ławizna co? Jutro się określę co do ilości płynu w baku mojej lodówki, który to płyn pozwala na przemieszczanie się dalej lub bliżej.Kompletuję trochę ciekawych miejsc ale dość daleko położonych. Jak już będę miał wszystko to się podzielę z Wami. Może kiedyś losy Was zaniosą w te dziwne miejsca.Tymczasem do jutra - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Chwała,no i za wcześnie się cieszyłem. Jutro muszę być w ważnej sprawie w Gdańsku. Poprzesuwa się więc u mnie. Wolny mam poniedziałek. Jeśli ktoś równiez ma wolne tego dnia - to możemy gdzieś ruszyć. Przepraszam za zamieszanie - siła wyższa. Bywajcie - czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Może do poniedziałku dotrze do mnie ekwipunek - poczta w końcu w poniedziałek pracuje.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 witam:Ja też czekam na solarisa ,ale mój dojdzie dopiero w czwartek z (n......),a dziś kupiłem nowy już został wysłany , może dojdzie na jutro !! dam znać der.K - jak długo ładujesz baterie akumulatorki ??? odp. pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Witajcie !!Wróciłem wcześniej !Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Omen popiłeś i Cię napewno wygnali z pleneru;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Witam kolegów!!!Z tego co wiem to wasze wykrywki jeszcze nie doszły. (Luger i Omen ) Ja już mam nowy sprzęt, dostałem go wczoraj o 16 godzinie...jest rewelacyjny.Efekty dość spore. Co jutro porabiacie? Moze zamieszcze na forum zdjecia. Dziś był u mnie der Kacpier - (der Kacpier o tym co rozmawialismy dzisiaj moja żonka przeczytała posty ze stycznia i to jest ta mała pomyłka. Sorry..) Pozdrawiam......J....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Witam :)To jeden z lepszych fantów w dniu dzisiejszym . pozdrawiam ..J.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 witam :) :) A te fanty to zebrałem wczoraj 1,05,2005 r. pozdrawiam ...J... PS. der.K wystaw swoje niech inni popatrzą choć na fanty z działki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 WitamTakie tam ,pozostałości z poniemieckiej strzelnicy.Lasek ,bez śladów bytności współczesnego człowieka ,zero śmieci ,tylko ścieżki zwierzyny.W wale strzenicy nory wielkości co najmniej lisa..Pzdrder k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Z ciekawszych to chyba to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Z zaległych jeszcze to co oddała mi kuźnia ,nie liczą podków ,odkuwek ,płaskowników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 A tak w ogóle..W. jak poniedziałek ,owocny? Jako nestor może by tak vol.IV R. Jak zrobię fotki to wrzucęL ,O. Jak nowe wykrywki ,doszły?Pzdrder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Władco pierścieni:) jeszcze nie doszły. A swoją drogą ciekawe co za napis kryje magiczny pierścień pod warstwą złocenia?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.