Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A Raczek obskoczył jakąś karawanę i milczy;)
Nie pochwalił się:) Monetki mu same wyszły:)
Wszyscy wiedzą że popsuł wykrywacz a tu nagle ma nowe cacko z dziurką;)
  • Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!!!!!

Chodziłem wczoraj na statyce z dyskryminacją i o dziwo wyszło mi dużo około 3 kg koloru , jednego flaka, 4 monety aluminiowe PRL i to cacko którego bardzo pragnąłem bo ostatnio taka monetkę wyciągnełem 20 lat temu w pobliżu tej i było to bez wykrywacza.NO i teraz..mam dwie!Kolego Luger niepowinniśmy tracić do siebie zaufania. Po jutrzejszym dniu okaże się czy wykrywacz jest sprawny czy też nie. Dynamika zachowuje sie jak telegrafista. Rozmawiałem z Arkadiuszem dziś i pomimo tego mam mu go wysłać.(w tym wykrywaczu są dwa wykrywacze,pomimo tego ze jeden szwankuje to ten drugi może byc dobry). Co do niedzieli to jestem gotów o każdej godzinie,dostosuje sie do Was o 17.00 będzie u mnie Omen.Pozdrawiam...J.....
Napisano
No to gratulacje Raczek.
Jakoś nikt poza nami dwoma nie wypowiedzial się co do godziny.
Omen milczy jak zaklęty, Wojna jeszcze się jasno nie okreslił a der K. nie porusza temtu jkaby go wogóle nie było.
I co ja mam temu Lionowi powiedzieć, że o której????
Pozdrawiam L.
Napisano
Witam!

Panowie to co?! Z niedzielnym dniem? Jedziemy do Liona czy nie? Niech każdy powie o której godzinie by mógł.No i wtedy wybierzemy o której bedzie ok. np.od 12 do 15.i wybierzemu godz wyjazdu, bo trzeba chłopa powiadomić czy ma robic tego grilla czy nie! zdecydujmy sie wkońcu.Bo zostały juz niecałe 2 dni;P.Kolego Wojna: wyzdrowiejesz na grillu i też sie nie ociągaj ponieważ to też twój pomysł, który prowadiłeś przez 3 tygodnie a teraz kicha. hehehehe.
Pozdrawiam ...J......
Napisano
Witajcie
Jak pisałem wcześniej tak jest ,w niedzielę mnie nie ma..
Jakby jakimś cudem coś się zmieniło odezwę się (i wpadnę).
A swoją drogą na przyszłość niedziela na grilla niezbyt mi leży bo w poniedziałek rano muszę być w miarę trzeźwy ;)

To jak dzisiaj ,ruszamy?
Wstępnie R.(+S) i ja ,może ktoś dołączy?
W. co tak ucichłeś ,pikawkę trzeba rozruszać :)
Pzdr der K.
Napisano
Der K. jakoś specyficznie ineterpretujeszsłowo grill". Masz być nietrzeźwy po skrzydelkach i kaszance???? Ciekawe;)
Jedziemy do Leona o 12 i nie będziemy tam siedzieć do nocy. Raczej obiadek na świeżym powietrzu pod piwko. A le w końcu dorosły jestes;)
Wojna to już całkiem zaniemówił.
Pozdrawiam L.
Napisano
Chwała,

chwilowo wysiadam. Nałożyło się wszystko na raz. Kłopoty w firmie i zdrowotne. Co prawda jeszcze nie czas na operację (może w przyszłym roku), ale muszę coś pozmieniać w swoim życiu (więcej alkoholu, fajek i morderczych wypadów w teren hi hi).
Wybaczcie mi, ale odezwę się za czas jakiś. Pozdrówcie Liona ode mnie, nie nadużywajcie za dużo - bywajcie - M.
Napisano
Jak przyszło co do czegoto wszyscy sie wycofali i zostalismy z Raczkiem we dwóch. Nieładnie wyszło. Lion was zaprasza a Wy się wypinacie. Kolejny zaproponowany termin to weekend za dwa tygodnie. Ale ja już nie będę się dopytywał kto kiedy może.
Pozdrawiam L.
Napisano
PUK,PUK,PUK,PUK. zaglądam tu już dwa dni i nikogo nie ma ! panowie szykujcie ciekawą miejscówke na weekend ,trzeba będzie w końcu zrobić grupowe rozpoczęcie sezonu z wszystkimi uczestnikami grupy Koszalińskiej. pozdrawiam ...J...
Napisano
Przesilenie wiosenne , że taki marazm ??
L. ( para ) jaka jest szansa , że dostaniemy instrumenty w tym tygodniu - wiesz coś może ?
Pozdrawiam !
R
Napisano

Chwała,

spieszę donieść, że udało mi się wytargować całą wolną sobotę na łażenie po kniejach. Możemy coś zaplanować jeśli są chętni. Wiem, że der K. owszem, a reszta?
L. spodziewasz się sprzętu w tym tygodniu? Czekam na sygnały z różnych stron.

Na fot. wiatraki na trasie Bydgoszcz - Poznań, przed Gnieznem.

Bywajcie - M.

Napisano
Chwała,

poczekamy co na to powie der K. i L. (bo z tego co się zorientowałem to O. i L.[ion] odpadają? - a może sie mylę - byłoby fajnie). Mam nadzieję, że der K. nie pracuje w sobotę. Chwilkę cierpliwości.

Mam z wami wszystkimi do obgadania pewną sprawę, więc dobrze byłoby, żeby było nas jak najwięcej.

Zastanówcie się nad miejscówką.

Tymczasem bywajcie - M.
Napisano
Raczek a może chcesz sobie kupić moje PI na sobotę albo choć szpikulca Ci pożyczę cobyś po próżnicy nie szwendał się po lesie;)
W i derK. jeśli Wy pod Gniezno na wiatraki wyruszacie to ja posiędze i poczekam aż wrócicie;)
Dziś wychodzą paczki do mnie i do Omena. Jeśli dojdzie w piątek to jadę z wami jeśli w sobotę to odpadam automatycznie.
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie