Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam!!!!!

Chodziłem wczoraj na statyce z dyskryminacją i o dziwo wyszło mi dużo około 3 kg koloru , jednego flaka, 4 monety aluminiowe PRL i to cacko którego bardzo pragnąłem bo ostatnio taka monetkę wyciągnełem 20 lat temu w pobliżu tej i było to bez wykrywacza.NO i teraz..mam dwie!Kolego Luger niepowinniśmy tracić do siebie zaufania. Po jutrzejszym dniu okaże się czy wykrywacz jest sprawny czy też nie. Dynamika zachowuje sie jak telegrafista. Rozmawiałem z Arkadiuszem dziś i pomimo tego mam mu go wysłać.(w tym wykrywaczu są dwa wykrywacze,pomimo tego ze jeden szwankuje to ten drugi może byc dobry). Co do niedzieli to jestem gotów o każdej godzinie,dostosuje sie do Was o 17.00 będzie u mnie Omen.Pozdrawiam...J.....

No to gratulacje Raczek.
Jakoś nikt poza nami dwoma nie wypowiedzial się co do godziny.
Omen milczy jak zaklęty, Wojna jeszcze się jasno nie okreslił a der K. nie porusza temtu jkaby go wogóle nie było.
I co ja mam temu Lionowi powiedzieć, że o której????
Pozdrawiam L.

Witam!

Panowie to co?! Z niedzielnym dniem? Jedziemy do Liona czy nie? Niech każdy powie o której godzinie by mógł.No i wtedy wybierzemy o której bedzie ok. np.od 12 do 15.i wybierzemu godz wyjazdu, bo trzeba chłopa powiadomić czy ma robic tego grilla czy nie! zdecydujmy sie wkońcu.Bo zostały juz niecałe 2 dni;P.Kolego Wojna: wyzdrowiejesz na grillu i też sie nie ociągaj ponieważ to też twój pomysł, który prowadiłeś przez 3 tygodnie a teraz kicha. hehehehe.
Pozdrawiam ...J......

Witajcie
Jak pisałem wcześniej tak jest ,w niedzielę mnie nie ma..
Jakby jakimś cudem coś się zmieniło odezwę się (i wpadnę).
A swoją drogą na przyszłość niedziela na grilla niezbyt mi leży bo w poniedziałek rano muszę być w miarę trzeźwy ;)

To jak dzisiaj ,ruszamy?
Wstępnie R.(+S) i ja ,może ktoś dołączy?
W. co tak ucichłeś ,pikawkę trzeba rozruszać :)
Pzdr der K.

Der K. jakoś specyficznie ineterpretujeszsłowo grill". Masz być nietrzeźwy po skrzydelkach i kaszance???? Ciekawe;)
Jedziemy do Leona o 12 i nie będziemy tam siedzieć do nocy. Raczej obiadek na świeżym powietrzu pod piwko. A le w końcu dorosły jestes;)
Wojna to już całkiem zaniemówił.
Pozdrawiam L.

Chwała,

chwilowo wysiadam. Nałożyło się wszystko na raz. Kłopoty w firmie i zdrowotne. Co prawda jeszcze nie czas na operację (może w przyszłym roku), ale muszę coś pozmieniać w swoim życiu (więcej alkoholu, fajek i morderczych wypadów w teren hi hi).
Wybaczcie mi, ale odezwę się za czas jakiś. Pozdrówcie Liona ode mnie, nie nadużywajcie za dużo - bywajcie - M.

Jak przyszło co do czegoto wszyscy sie wycofali i zostalismy z Raczkiem we dwóch. Nieładnie wyszło. Lion was zaprasza a Wy się wypinacie. Kolejny zaproponowany termin to weekend za dwa tygodnie. Ale ja już nie będę się dopytywał kto kiedy może.
Pozdrawiam L.

Chwała,

spieszę donieść, że udało mi się wytargować całą wolną sobotę na łażenie po kniejach. Możemy coś zaplanować jeśli są chętni. Wiem, że der K. owszem, a reszta?
L. spodziewasz się sprzętu w tym tygodniu? Czekam na sygnały z różnych stron.

Na fot. wiatraki na trasie Bydgoszcz - Poznań, przed Gnieznem.

Bywajcie - M.

Chwała,

poczekamy co na to powie der K. i L. (bo z tego co się zorientowałem to O. i L.[ion] odpadają? - a może sie mylę - byłoby fajnie). Mam nadzieję, że der K. nie pracuje w sobotę. Chwilkę cierpliwości.

Mam z wami wszystkimi do obgadania pewną sprawę, więc dobrze byłoby, żeby było nas jak najwięcej.

Zastanówcie się nad miejscówką.

Tymczasem bywajcie - M.

Raczek a może chcesz sobie kupić moje PI na sobotę albo choć szpikulca Ci pożyczę cobyś po próżnicy nie szwendał się po lesie;)
W i derK. jeśli Wy pod Gniezno na wiatraki wyruszacie to ja posiędze i poczekam aż wrócicie;)
Dziś wychodzą paczki do mnie i do Omena. Jeśli dojdzie w piątek to jadę z wami jeśli w sobotę to odpadam automatycznie.
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie