luger Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 A Raczek obskoczył jakąś karawanę i milczy;)Nie pochwalił się:) Monetki mu same wyszły:)Wszyscy wiedzą że popsuł wykrywacz a tu nagle ma nowe cacko z dziurką;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam!!!!!Chodziłem wczoraj na statyce z dyskryminacją i o dziwo wyszło mi dużo około 3 kg koloru , jednego flaka, 4 monety aluminiowe PRL i to cacko którego bardzo pragnąłem bo ostatnio taka monetkę wyciągnełem 20 lat temu w pobliżu tej i było to bez wykrywacza.NO i teraz..mam dwie!Kolego Luger niepowinniśmy tracić do siebie zaufania. Po jutrzejszym dniu okaże się czy wykrywacz jest sprawny czy też nie. Dynamika zachowuje sie jak telegrafista. Rozmawiałem z Arkadiuszem dziś i pomimo tego mam mu go wysłać.(w tym wykrywaczu są dwa wykrywacze,pomimo tego ze jeden szwankuje to ten drugi może byc dobry). Co do niedzieli to jestem gotów o każdej godzinie,dostosuje sie do Was o 17.00 będzie u mnie Omen.Pozdrawiam...J..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 W końcu wiem co to za moneta.Pochodzi z Chin . QIAN LONG DYNASTIA QING lata 1736-1795 .Więc warto będzie przesiać działke.Pozdrawiam....J..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 No to gratulacje Raczek.Jakoś nikt poza nami dwoma nie wypowiedzial się co do godziny.Omen milczy jak zaklęty, Wojna jeszcze się jasno nie okreslił a der K. nie porusza temtu jkaby go wogóle nie było.I co ja mam temu Lionowi powiedzieć, że o której????Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Leoś też się cosik nie odzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam!Panowie to co?! Z niedzielnym dniem? Jedziemy do Liona czy nie? Niech każdy powie o której godzinie by mógł.No i wtedy wybierzemy o której bedzie ok. np.od 12 do 15.i wybierzemu godz wyjazdu, bo trzeba chłopa powiadomić czy ma robic tego grilla czy nie! zdecydujmy sie wkońcu.Bo zostały juz niecałe 2 dni;P.Kolego Wojna: wyzdrowiejesz na grillu i też sie nie ociągaj ponieważ to też twój pomysł, który prowadiłeś przez 3 tygodnie a teraz kicha. hehehehe.Pozdrawiam ...J...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Trochę zawiłwy wywód , ale R. ma w 100% rację!!!!To kiedy i gdzie ma byc ta impreza integracyjna. R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 WitajcieJak pisałem wcześniej tak jest ,w niedzielę mnie nie ma..Jakby jakimś cudem coś się zmieniło odezwę się (i wpadnę).A swoją drogą na przyszłość niedziela na grilla niezbyt mi leży bo w poniedziałek rano muszę być w miarę trzeźwy ;)To jak dzisiaj ,ruszamy?Wstępnie R.(+S) i ja ,może ktoś dołączy?W. co tak ucichłeś ,pikawkę trzeba rozruszać :)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Der K. jakoś specyficznie ineterpretujeszsłowo grill". Masz być nietrzeźwy po skrzydelkach i kaszance???? Ciekawe;)Jedziemy do Leona o 12 i nie będziemy tam siedzieć do nocy. Raczej obiadek na świeżym powietrzu pod piwko. A le w końcu dorosły jestes;)Wojna to już całkiem zaniemówił.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Chwała,chwilowo wysiadam. Nałożyło się wszystko na raz. Kłopoty w firmie i zdrowotne. Co prawda jeszcze nie czas na operację (może w przyszłym roku), ale muszę coś pozmieniać w swoim życiu (więcej alkoholu, fajek i morderczych wypadów w teren hi hi).Wybaczcie mi, ale odezwę się za czas jakiś. Pozdrówcie Liona ode mnie, nie nadużywajcie za dużo - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Jak przyszło co do czegoto wszyscy sie wycofali i zostalismy z Raczkiem we dwóch. Nieładnie wyszło. Lion was zaprasza a Wy się wypinacie. Kolejny zaproponowany termin to weekend za dwa tygodnie. Ale ja już nie będę się dopytywał kto kiedy może.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Nie mistyfikujcie Luger!Ja określiłem od początku ,że może mnie nie być.Żądam satysfakcji! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Masz jak w banku:)Najlepeij na wyostrzone łopatki piechoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Witam :)to monetka z wczorajszej wyprawy z der.K pozdrawiam ..J.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 PUK,PUK,PUK,PUK. zaglądam tu już dwa dni i nikogo nie ma ! panowie szykujcie ciekawą miejscówke na weekend ,trzeba będzie w końcu zrobić grupowe rozpoczęcie sezonu z wszystkimi uczestnikami grupy Koszalińskiej. pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Witajcie !!Ja odpadam na weekend - wyjazd w plener na kilka dni.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Jeśli sprzęt dojdzie przed weekendem to ryjemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Przesilenie wiosenne , że taki marazm ??L. ( para ) jaka jest szansa , że dostaniemy instrumenty w tym tygodniu - wiesz coś może ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Chwała,spieszę donieść, że udało mi się wytargować całą wolną sobotę na łażenie po kniejach. Możemy coś zaplanować jeśli są chętni. Wiem, że der K. owszem, a reszta? L. spodziewasz się sprzętu w tym tygodniu? Czekam na sygnały z różnych stron.Na fot. wiatraki na trasie Bydgoszcz - Poznań, przed Gnieznem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 witam :)TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK X 1000 Gdzie i o której jestem gotów pozdrawiam .J.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 O O ^^ ---- JESTEM ZA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Raczku ,bo Ci żyłka pęknie!!!Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 żyłka!!!! TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK X 1000 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Chwała,poczekamy co na to powie der K. i L. (bo z tego co się zorientowałem to O. i L.[ion] odpadają? - a może sie mylę - byłoby fajnie). Mam nadzieję, że der K. nie pracuje w sobotę. Chwilkę cierpliwości. Mam z wami wszystkimi do obgadania pewną sprawę, więc dobrze byłoby, żeby było nas jak najwięcej.Zastanówcie się nad miejscówką.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Raczek a może chcesz sobie kupić moje PI na sobotę albo choć szpikulca Ci pożyczę cobyś po próżnicy nie szwendał się po lesie;)W i derK. jeśli Wy pod Gniezno na wiatraki wyruszacie to ja posiędze i poczekam aż wrócicie;)Dziś wychodzą paczki do mnie i do Omena. Jeśli dojdzie w piątek to jadę z wami jeśli w sobotę to odpadam automatycznie. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.