Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

... i odkryte na owym napisy po angielsku ...
MORGANTE (???????)
MOTION PICTURE COPPER NEGATIVE
BRITION obok znak firmowy jak fragment łańcucha + napis MADE

obudowa z miedzi, a wewnątrz ? środek wygląda trochę jak antena ferrytowa.

To tymczasem tyle - zostało jeszcze trochę stłuczki i jeden pałacyk, ale to inny dzień.
A cha: dostałem drugą odp. z urzędu Konserwatora Woj. na pozwolenie czeka się dwa tygodnie. Teraz nadleśnictwo.

Bywajcie - M.

Chwała,

gdzież to wczoraj towarzysze się błąkali?
Dzwonił wczoraj L.(ion) w/s niedzielnego spotkania. Chciałby uzyskać jasność co do ilości grasantów mających nawiedzić jego parcelę. Proszę zapisywać się na listę. Ma być odlotowo (L.(ion) nabył 2 kg skrzydełek, może i nóżka by się znalazła nawet). O mnie los zdecyduje dopiero jutro.

O. sie coś nie odzywa - wnioskuję więc, że zbiegł na plener foto. na kaszuby.

Bywajcie więc - czekam na wieści - M.

Witajcie !
W. wcale się nie zaposiałem - w przeciwieństwie do Ciebie jestem na posterunku! ( oczywiście jako obserwator - noje sprzęcior będzie za tydzień ). Do pozostałej części wycieczki ( oprócz odrąbanego przez sezonową robotę L. / info / )- wczoraj jak dotarłem do domu , to okazało się , że jest 5 stopni ciepła - brrr.
Pozdrawiam !
R

Wojna i Wy się wyłamujecie???
A jakby Wojna wróg z ościennego państwa do Was strzelał to też byście powiedzieli ja nie jadę??? Jaki z Was lokalny patriota Wojna no sami powiedzcie!!!
Widzę że pojadę do Liona tylko z Omenem i Raczkiem. Wygląda jakby się Wojna z der K, zmówili na niedzielne wykopki w wielkiej konspiracji. Oj koledzy podpadacie. A Lion tak sie staraa WY tu D... dajecie. Jedynie aura może być mało zachęcająca.
Pozdrawiam L.

Chwała,

nie migam się - może się okazać, że nigdzie nie pojadę. Mam kłopot z zdrowiem, w dodatku nie wiem co jutro będzie po wizycie w poradni kardiologicznej. Naprawdę z chęcią bym się wybrał ku L(ionowi). Decyzja zapadnie jutro koło południa.

Dajcie znać L (ionowi)o której się wybieracie do niego.

Tymczasem bywajcie - M.

Ktoś musi zaproponowac najpierw jakąś godzine.
Ale która komu pasuje?
Może jakieś propozycje?
Nie wiem czy to ma być w poludnie czy raczej po?
Ja się dostosuję.
Ale dając dobry przykład patrioty regionalnego zaproponuję 12 w południe:)
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie