wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Chwała,jutro nie dam rady - wszyscy ciągle czegoś chcą ode mnie. A to plakat, a to folder nie ma czasu taczki załadować hi hi.Zmusiłem sie jednak, żeby zrobić trochę fotek ... 1968 mam trzy latka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... to z wyprawki nocnej z der K. na Wariackiej Górce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... gleba tam kwaśna jak zauważył der K. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... zezarło moją monetkę, że nie widać co za jedna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... tu widać dość wyraźnie czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... to juz wyprawka z der K. do K. - guzik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... i jego druga strona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... to z karczmy pod K. jakichś ołowiany krążek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... tubka po jakiejś maści ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... następna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... nóż, szkoda jednak, że nie cały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... tajemniczy przedmiot, który jest również w posiadaniu der K. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ... i odkryte na owym napisy po angielsku ...MORGANTE (???????)MOTION PICTURE COPPER NEGATIVEBRITION obok znak firmowy jak fragment łańcucha + napis MADEobudowa z miedzi, a wewnątrz ? środek wygląda trochę jak antena ferrytowa.To tymczasem tyle - zostało jeszcze trochę stłuczki i jeden pałacyk, ale to inny dzień.A cha: dostałem drugą odp. z urzędu Konserwatora Woj. na pozwolenie czeka się dwa tygodnie. Teraz nadleśnictwo.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 To i ja coś dorzucę...aległa" fotka z ostatniego większego wypadu z R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 I z wczoraj..Jak widać królują PRL-e..Na poprzedniej fotce plomba z Altwerk LINDEN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Chwała,gdzież to wczoraj towarzysze się błąkali?Dzwonił wczoraj L.(ion) w/s niedzielnego spotkania. Chciałby uzyskać jasność co do ilości grasantów mających nawiedzić jego parcelę. Proszę zapisywać się na listę. Ma być odlotowo (L.(ion) nabył 2 kg skrzydełek, może i nóżka by się znalazła nawet). O mnie los zdecyduje dopiero jutro.O. sie coś nie odzywa - wnioskuję więc, że zbiegł na plener foto. na kaszuby.Bywajcie więc - czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Witajcie !W. wcale się nie zaposiałem - w przeciwieństwie do Ciebie jestem na posterunku! ( oczywiście jako obserwator - noje sprzęcior będzie za tydzień ). Do pozostałej części wycieczki ( oprócz odrąbanego przez sezonową robotę L. / info / )- wczoraj jak dotarłem do domu , to okazało się , że jest 5 stopni ciepła - brrr.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Wojna i Wy się wyłamujecie???A jakby Wojna wróg z ościennego państwa do Was strzelał to też byście powiedzieli ja nie jadę??? Jaki z Was lokalny patriota Wojna no sami powiedzcie!!!Widzę że pojadę do Liona tylko z Omenem i Raczkiem. Wygląda jakby się Wojna z der K, zmówili na niedzielne wykopki w wielkiej konspiracji. Oj koledzy podpadacie. A Lion tak sie staraa WY tu D... dajecie. Jedynie aura może być mało zachęcająca.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Chwała,nie migam się - może się okazać, że nigdzie nie pojadę. Mam kłopot z zdrowiem, w dodatku nie wiem co jutro będzie po wizycie w poradni kardiologicznej. Naprawdę z chęcią bym się wybrał ku L(ionowi). Decyzja zapadnie jutro koło południa.Dajcie znać L (ionowi)o której się wybieracie do niego.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Ktoś musi zaproponowac najpierw jakąś godzine.Ale która komu pasuje?Może jakieś propozycje?Nie wiem czy to ma być w poludnie czy raczej po?Ja się dostosuję.Ale dając dobry przykład patrioty regionalnego zaproponuję 12 w południe:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 WITAM:)Ja się dostosuję na każde godzine !!!!!!! ...J.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Witam :)To mi dziś wylazło na mojej działce z ciekawszych monetek i fantów .Czy któryś z kolegów może coś powiedzieć o tej monecie ???? A wielkość jak 5 zł teraźniejsze !! pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Raczek znowu Ci coś z kieszeni wypadło jak te 2 złote?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witajcie !Kolego L. ( parabelum ) - boga w sercu nie macie !!!W środku nocy wstawać , żeby napisać posta - brr.Pozdrawiam ! R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Wypowidzcie się w końcu jak biali ludzie o kótrej jedziemy do Liona w niedzielę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.