Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 WITAM:Ja też zastanawiam się na zakupem piszczałki dla młodego http://www.viking.waw.pl/bounty.htm#bounty03 co kolego L. NA TEN POWIESZ ..Cena tylko 800 zł . pozdrawiam ..J.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 WitamZnowu się pochrzaniło tylko w odwrotnym kierunku.Ruszę po południu.Reszta jwPzdr der K.PSKolego O. nie szukaj dziury w całym...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witam: po 15:15 ja tesz mogę się wybrać podaj nr der Kacper chętnie dołącze ... J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Może tak...O 17.30 koło wjazdu na stadion Gwardii ,naprzeciwko terenów podożynkowychMoże tak być?Pzdr der K.PS.Może jeszcze ktoś dołączy :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 17.30 będe niebieskim PASATEM KOMBI .J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witajcie!Niestety coś mi chrupnęło" i jestem na zwolnieniu. Możecie odwiedzić chorego.Pozdawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 witam:O. Ja jusz 1 rok na zwolnieniu i nikt mnie nie odwiedza (nie licz na to)hi hipozdrawiam cię :) .J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Dziś mam angielski ale skoro jesteś w domu to jutro do Ciebie zajadę z juniorem. Niech chłopak wieś zobaczy;)Przygotowałem dla Ciebie kilka przewodów- rurek, może się do buldożera przydadzą. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 WITAM!!!A propos wczorajszego dnia: Byłem w Maszkowie(po lewej stronie) i trafiliśmy trochę koloru, warto tam bedzie poszperać.POZDRAWIAM!!! ...J.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Chwała,rozhulało się towarzystwo. Świetnie. Tylko L.(iona) coś nie słychać.Niestety ja dzisiaj nie mogę - za dużo obowiązków jak na jeden łeb. Bedę się starał wygospodarować czas w sobotę do południa (lub w niedzielę - tradycyjnie). Czekam na ew. sygnały o dzisiejszym wypadzie.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 witam Panów co powiecie na grila za tydzień w niedziele tuż przed majówką obecność obowiąskowa bez wzglegu na ilość gwiadzek czyli czas tworzenia grupy koszalinskiej moje poszukiwania zaczną się pewnie dopiero na jesieni Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 gril organizuje ja w uniestach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witajcie !Potrzebuję informacje i mapy terenów pomiędzy Bytowem i Lęborkiem ( a dokładnie Czarnej Dąbrówki nad jeźiorem Jesień ). Jedziemy tam z młodym na plener fotograficzny pod koniec kwietnia.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Chwała, jestem w posiadaniu niemieckiej mapy (1933, 1:100.000) oryginał. Sprawdzę jaki jest zasięg i jutro Ci napiszę.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Lion gril bardzo chętnie:)Od roku czekam:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witajcie ponownie!Z uwagi na duże zainteresowanie ,zastanówcie się nad obsadą zielonego" na zlot w Darłówku.Jak będą wolne miejsca to są chętni z poza naszej grupki.Pozdrowionka!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witam :)To moje dzisiejsze fanty, oczywiście z tych ciekawszych kolega der.Kacper też trafił na ciekawe kolorki którymi się na pewno pochwali.. Pozdrawiam i czekam na wypad może w sobote? są chętni ?..J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 CzołemCoś robią mi się zaległości w chwaleniu.Poprzednie wypady nie pochwalone" a tu już muszę" pisać o kolejnym ;)W. Co do soboty to mi tradycyjnie pasuje po południu ok15.O. Na wypad do D. jedno miejsce dla mnie.Wypatruję sygnałów na niebie.pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Chwała,O.: dla mnie również proszę zarezerwować miejsce w zielonym potworze, może być w klasie turystycznej hi hider K.: sobota po 15, ale gdzieś niedaleko - będę miał jakieś 3 godziny wolnego.L. (ion): z chęcią Ciebie nawiedzimy w tych Twoich UazachKoresponduję z białką z Woj. Kons. Zab. Szczecin. Pytam o to i owo. Jestem na dobrej drodze do uzyskania oficjalnego pozwolenia na poszukiwania na naszym terenie. Jak się będzie działo to poinformuję.Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 WITAM:Ale cisza od 7;33 nikt się nie odezwał , a tu weekend sobota już za godzine i nic cisza jak makiem zasiał...... żadnych ustaleń co do dnia ,pozdrawiam wszystkich leniuchów ....J... PS. Są jakieś pomysły ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Chwała,ja dzisiaj wysiadam. Wczorej po pracy odebrałem nowy monitor, więc muszę nadrobić zaległe prace. Jak dzisiaj solidnie przysiądę to może jutro przed południem uda mi się wygospodarować chwilę lub dwie.Tymczasem Bywajcie.P.S.Był u mnie wczoraj w pracy L.(ion). Twierdzi, że na nadmorskie spotkanie grillowe zaprasza również przesympatyczne panie, żony znaczy. Co do przedmiotów zdatnych do konsumpcji, które należy zabrać ze sobą to trzeba się umówić so do jakości i ilosci hi hi.Bywajcie powtórnie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Lion oszalał. Kto targa drzewo do lasu?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 WitamL(uger) tam jeszcze nie ma lasu ,dopiero za 2-3 m-ce :)To jak dzisiaj ,został ktoś na placu boju?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 CZEŚĆ :)Ja jestem gotów na każde zawołanie !!! pozdrawiam ..J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Ja mogę iść na spacer po lesie o 16. Jak ktoś zechce mnie ze sobą zabrać to oczekuję propozycji.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.