Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chwała,

rozhulało się towarzystwo. Świetnie. Tylko L.(iona) coś nie słychać.
Niestety ja dzisiaj nie mogę - za dużo obowiązków jak na jeden łeb. Bedę się starał wygospodarować czas w sobotę do południa (lub w niedzielę - tradycyjnie).

Czekam na ew. sygnały o dzisiejszym wypadzie.
Bywajcie - M.

Witajcie !
Potrzebuję informacje i mapy terenów pomiędzy Bytowem i Lęborkiem ( a dokładnie Czarnej Dąbrówki nad jeźiorem Jesień ). Jedziemy tam z młodym na plener fotograficzny pod koniec kwietnia.
Pozdrawiam !
R

Czołem
Coś robią mi się zaległości w chwaleniu.
Poprzednie wypady nie pochwalone" a tu już muszę" pisać o kolejnym ;)
W. Co do soboty to mi tradycyjnie pasuje po południu ok15.
O. Na wypad do D. jedno miejsce dla mnie.
Wypatruję sygnałów na niebie.
pzdr der K.

Chwała,

O.: dla mnie również proszę zarezerwować miejsce w zielonym potworze, może być w klasie turystycznej hi hi

der K.: sobota po 15, ale gdzieś niedaleko - będę miał jakieś 3 godziny wolnego.

L. (ion): z chęcią Ciebie nawiedzimy w tych Twoich Uazach

Koresponduję z białką z Woj. Kons. Zab. Szczecin. Pytam o to i owo. Jestem na dobrej drodze do uzyskania oficjalnego pozwolenia na poszukiwania na naszym terenie. Jak się będzie działo to poinformuję.

Tymczasem - bywajcie - M.

Chwała,

ja dzisiaj wysiadam. Wczorej po pracy odebrałem nowy monitor, więc muszę nadrobić zaległe prace. Jak dzisiaj solidnie przysiądę to może jutro przed południem uda mi się wygospodarować chwilę lub dwie.

Tymczasem Bywajcie.

P.S.

Był u mnie wczoraj w pracy L.(ion).
Twierdzi, że na nadmorskie spotkanie grillowe zaprasza również przesympatyczne panie, żony znaczy. Co do przedmiotów zdatnych do konsumpcji, które należy zabrać ze sobą to trzeba się umówić so do jakości i ilosci hi hi.

Bywajcie powtórnie - M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie