omen Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 W całej rozciągłości przyłączam się do zdania L. Wesolych świąt i kwadratowego JAJA!Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 witam :Tak mnie ciągło na wykopki po obiedzie że poszedłem sam , na dwie godziny, efekty jak widać niezłe.\" Wesołych Świąt \" pozdrawiam ! .J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Wszytkim koszalińskim kopidołom życzę Wesołych Świąt zdrowych, pogodnych, spokojnych i raddosnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Witajcie !Coś towarzystwo zamilkło. Koledzy W. i K. pochwalcie się efektami z ostatnego wypadu.Pozdrawiam !RPs. Co z sobotą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Chwała,jedynymi efektami sobotniego wypadu było spotkanie z leśniczym (obyło się na pouczeniu i krótkiej wymianie spostrzeżeń co do miejsca) oraz chyba dwugodzinne odkopywanie auta (z późniejszą wizytką na myjce - a kolejki były tego dnia okrutnie długie). Lekko poździerane dłonie od wygrzebywania się z błocka i ból mięśni (stanowczo za mało ruchu).Niestety w nadchodzącą sobotę i niedzielę mnie nie będzie - wyjeżdżam koło Łeby (uroczystość rodzinna). Zabiorę jednak ze sobą wykrywkę - będę się bawił w pałacyku w Zwartowie - możebie pobiegam tam trochę po parku z saperką.Tyle drobnej relacji. Może wieczorem zamieszczę kilka fotek z wypadu sobotniego - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 W. pamiętaj co masz do załatwienia w Ł.Pozdrawiam i czekam na wieści od reszty wycieczki !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Chwała,O.: ile tego chcesz metrów?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Tyle ile się uda załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Przerzucacie się na trakcję kolejową?;)A są tam jakieś kolorki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Witam!Kolego L: Co masz na mysli? Jestem juz w domu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Marzec 2005 Autor Share Napisano 30 Marzec 2005 Chwała,załatwiam gumkę do gaci (oryginał PRL) hi hi na metry. Wyjeżdżam w sobotę rano, bo nie chcą mi dać piątku wolnego. O.: byłeś kiedyś w Zwartowie w ośrodku wyp.? Powęszę tam trochę - ciekawa okolica - stara wioska, piękny pałacyk, rozległy park ... A gdzie reszta towarzystwa się wybiera na łik end?Czekam na sygnały - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Witajcie moje wypady w tym roku stoją pod dużym znakiem zapitania z racji że w weckend bedę pracował w uniestach chyba że we wrześniu ale pewnie zdążycie wszystko wykopać ;). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 witajcie !W Zwartowie nigdy nie byłem , ale podobno sympatyczna okolica. Czekam na ( najpóżniej do piątku do 23.55 ) propozycje dotyczące sobotniego poranka.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Omen może ten lasek koło Ciebie tylko z drugiej strony drogi?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Czołgiem !Mowiąc szczerze , to jest mi wszystko jedno - aby się ruszyć z chałupy.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Witajcie !W. ( ten od gumy ) , mam prośbę - potrzebuję ta płytke co mi dałeś , a potem zabrałeś. Jak możesz to zabierz jutro do roboty.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Marzec 2005 Autor Share Napisano 30 Marzec 2005 Chwała,właśnie skończyłem konfigurowanie nowej maszynki (system, net i inne), pozostały jeszcze programy do pracy ...dobra wezmę.Ustaliliście coś konkretnego na sobotę?Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 To znowu ja!Totalny brak subordynacji w gr. koszalińskiej - poza L. ( nie info. ) nikt się nie odezwał. Jak nie będzie chętnych to sobie z L. ( nie info. ) poradzimy , zwłaszcza , że zielony wraca z liftingu.W. ( od gumy ) , zajadę do cię po robocie.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Omen, rozumiem że odpalamy buldożera?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Byliśmy z Raczkiem na jego działce". Znów kilka łusek i żółte 2 złote z lat osiemdziesiatych;)Za to Raczek trafił aluminiowe 200DM.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 WITAM PANÓW:L.Ten drugi wypad na wykopki podniósł mi ciśnienie jeszcze mi się ręce trzęsą !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Raczek może pora zmienić działkę?;)Ta nie sprzyja zawałowcom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 WitamWczorajszy efekt godzinnego kopania na mojej działce".Co do sobotniego (niedzielnego?) wypadu to mam czas od 14 w sobotę. Jak wam przypasuje to chętnie gdzieś wyskoczę.Pzdr der K.PS. Zbieżność dat jest przypadkowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 I jeszcze to.Wysłałem SS mana do omena ,na razie bez odzewu.Łańcuszek na poprzedniej fotce jest z wcześniejszego wypadu ,może ktoś kojarzy do czego go podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Der K. masz jakąś złotodajną działkę;)Co do soboty to mam czas do południa. Potem musiałbym się mocno napinać.Ale mieliśmy wczoraj z Raczkiem zabawną przygodę:) Idziemy sobie do lasu a tu wyjeżdża z niego białe polo. Facet jak nas zobaczył, ubranych na zielono, natychmiast rozpoczął na wąskiej, leśnej ścieżce manewr zawracania i uciekł w kierunku z którego przyjechał;) Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.