Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

pierwszy okaz tej wiosny pocisk możdzierzowy stan 4+ .. (zdjęcie z telefonu skanowane w skaneże sory za jakość)dodatkowo łuski sprzęt SOLARIS ok na militaria sprawdzony.. zienia mokra ale kopać idzie w lasie śnieg do 5 cm znika pozdrawiam . R.

Chwała,

byleby nie do pieca hi hi, do ziemi i to głęboko ... ponownie zapowiadają małe mroziki ... może w przyszły łik end wyskoczymy w teren o ile ziemia bedzie przychylna?
der K. zabierasz Omena czy ja po niego wyskoczę?
Bywajcie - M.

Myślałem o stawie głębokim na 2 m... co wy na to !!!! zapalnik ebonitowy na wpół wbity chyba niewypał srednica 75 mm na oko ... Solaris ok na pierwsze wykopki to lepszy nisz hs-3 on go ominoł , ale co o głębokości zobaczymy w praniu... J.R.

Do kolegi . Netcom .

Dziś pogoda ładna śnieg stopniał na polach w lesie jeszcze około 60% leży ale topnieje szybko na niszych partiach góry Chemskiej , ziemia daje się kopać.... ja jutro się wybieram na wykopki z synem pozdeawian .J.

Witajcie !!!
Jak już informowałem , jutro ciężko pracuję. Znakiem tego , nie zajżę do sieci ( najwcześniej o 16.20 ), dlatego jak ktoś się ma pojawić to znaki dymne ssmanem dawać. A wie ktoś ile sztuk jedzie , ile wraca , lie będzie i itp.
Ps. Te ortografy !
pozdrowienia !
R

Witam
Dzisiejsze wykopki to jak widać 1 szt kopiejka 1910,, butelki z napisami szt 5 po piwie , 1szt gliniana po winie, szkło w obramówce srebnej, ciekawy talerz z złotymi napisami wśrodku Un Bottes Segen ift Zules gelegen lecz pęknienty na połowe na głębokości około 50 cm łyszki stalowe po pękane kubki , talerze ,itp pozdrawiam ( sygnał wyrażny )(SOLARIS).Jarek.

Robiłem zdjęcia w czoraj i dziśiaj ale jest ich dopiero 6 szt i nie opłaca się wywoływać.. jeszcze jutro tesz ide to może się więcej na zbiera... ale zawsze będą do wglądu... no i same fanty też dla każdego bez ograniczeń .. zapomniałem o kance na mleko i paru drobiazgach właśnie je myje i czyszcze . Jarek .

Nikt się więcej nie raczy odezwać ??
Wiosna Panowie !!!!
L. jak się nic nie popieprzy to mozemy coś zaplanować , powiedzmy o 10.00.
O 9.00 jestem umówiny z kupcami - zabierają część destrukta. Potem jestem wolny.
Z wisenym POZDROWIENIEM !
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie