wojna1939 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 Chwała,der K.: ja czy Ty?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 pierwszy okaz tej wiosny pocisk możdzierzowy stan 4+ .. (zdjęcie z telefonu skanowane w skaneże sory za jakość)dodatkowo łuski sprzęt SOLARIS ok na militaria sprawdzony.. zienia mokra ale kopać idzie w lasie śnieg do 5 cm znika pozdrawiam . R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Raczek nabyłeś solarisa? To jesteś jednym z pierwszych. Aż jestem ciekaw jak się ma reklama do jego możliwości.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Jak widać na pierwszy raz w lesie taki wynik... tylko co stym zrobić!!!!!. R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 Chwała,byleby nie do pieca hi hi, do ziemi i to głęboko ... ponownie zapowiadają małe mroziki ... może w przyszły łik end wyskoczymy w teren o ile ziemia bedzie przychylna?der K. zabierasz Omena czy ja po niego wyskoczę? Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Myślałem o stawie głębokim na 2 m... co wy na to !!!! zapalnik ebonitowy na wpół wbity chyba niewypał srednica 75 mm na oko ... Solaris ok na pierwsze wykopki to lepszy nisz hs-3 on go ominoł , ale co o głębokości zobaczymy w praniu... J.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Niestety Raczek mam jakieś kłopoty ze skrzynką, coś mi zmienili w loginie. Odbieram ale nie mogę wyslac nic.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 ok..to odbiesz skrzynkę tam masz mój nr domowy .JR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Do kolegi . Netcom .Dziś pogoda ładna śnieg stopniał na polach w lesie jeszcze około 60% leży ale topnieje szybko na niszych partiach góry Chemskiej , ziemia daje się kopać.... ja jutro się wybieram na wykopki z synem pozdeawian .J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Witajcie !!!Jak już informowałem , jutro ciężko pracuję. Znakiem tego , nie zajżę do sieci ( najwcześniej o 16.20 ), dlatego jak ktoś się ma pojawić to znaki dymne ssmanem dawać. A wie ktoś ile sztuk jedzie , ile wraca , lie będzie i itp.Ps. Te ortografy !pozdrowienia !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netcom Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Raczek- dzięki. Mam nadzieję ze przez noc za duzo nie napadało, więc zaraz jadę.pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 WitamMam mapki ,muszę przygotować dla każdego po egzemplarzu dlatego Wojenko jak masz ochotę na mały wypadzik za miasto to wal śmiało.Pzdr dek K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 Chwała,potwierdzam - wyruszam po O. o 16.20M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Żeby nie jechać a wariata" wyjazd do Szczecina przełożyłem na niedzielę więc pod empik się nie spóźnię - czekam o 17:00.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Witam Dzisiejsze wykopki to jak widać 1 szt kopiejka 1910,, butelki z napisami szt 5 po piwie , 1szt gliniana po winie, szkło w obramówce srebnej, ciekawy talerz z złotymi napisami wśrodku Un Bottes Segen ift Zules gelegen lecz pęknienty na połowe na głębokości około 50 cm łyszki stalowe po pękane kubki , talerze ,itp pozdrawiam ( sygnał wyrażny )(SOLARIS).Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 Chwała,moje gratulacje - bardzo ładne trafienia. Może mógłbyś zamieścić fotki?Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Robiłem zdjęcia w czoraj i dziśiaj ale jest ich dopiero 6 szt i nie opłaca się wywoływać.. jeszcze jutro tesz ide to może się więcej na zbiera... ale zawsze będą do wglądu... no i same fanty też dla każdego bez ograniczeń .. zapomniałem o kance na mleko i paru drobiazgach właśnie je myje i czyszcze . Jarek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Chwałą,czekamy więc cierpliwie, aż zapełnisz film i po wywołaniu umieścisz fotki na forum. Zaiste - ciekawym jest jakie ślady histori ukrywa ziemia w naszej okolicy.Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 No gratulacje Raczek. Zanim zapełnisz film to idę z Tobą na ten śmietnik. Dla mnie to ciekawsze niż militarny złom:)Zadzwonie w tygodniu.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 A takie pytanie do reszty: o której zamykali zacisze???;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 witam ZAPRASZAM kolego luger na spulne wykopki !!!!!!Dziś słabo jeden pojemnik emaliowany na wode lub inny trunek na 40cm ale w innej częsci lasu niż w czoraj :) i ok 4 kg złomu odłamków (militarny złom).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Chwała,sławetne zacisze zamykali późno, my opuściliśmy irlandzkie spotkanie" około północy.Dajcie znać co wyniknie z Waszych poszukiwań.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Witajcie !Pomyślałem sobie , że skoro ja mam piątek wolny to może ktoś jeszcze ma czas na mały wypadzik w teren ??Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Ja mam zawsze czas tylko nie wiem jak to będzie przed świętami i czy ziemia nie będzie zmarznięta jak dziś. Będe miał na uwadze i odezwe się.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Nikt się więcej nie raczy odezwać ??Wiosna Panowie !!!!L. jak się nic nie popieprzy to mozemy coś zaplanować , powiedzmy o 10.00.O 9.00 jestem umówiny z kupcami - zabierają część destrukta. Potem jestem wolny.Z wisenym POZDROWIENIEM !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.