Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO - OSTROWSKA cz.IV

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak późno???!!! Im wcześniej tym lepiej, więc może w sobotę wczesnym popołudniem, tak żeby spędzić tam jak najwięcej czasu.

Zdjęć niestety nie będzie. Po podłączeniu telefonu do kabla program cały czas traktuje go jakby był niepodłączony i nie mam możliwości zgrania fotek na kompa.

Pozdr.
Piotrek

Panowie, może jakieś piwko w weekend?
Mariusz, dostałeś fotki? Gadałem z kumplem. Okazało się że nie zrozumieliśmy się. To jest fant z kolekcji jakiegoś znajomego. Piękny, ale niestety nie zmieni właściciela :(

Pozdr.
Piotrek

Cześć,
Przepraszam miałem wczoraj zaproponować spotkanie, ale cóż obowiązki ojcowskie. Ja się piszę na spotkanie, chociaż wolałbym w Kalisz. Powód jest bardzo prosty: zęby. Tak Panowie zęby :), choć nie moje, a Malwiny wyżyna jej się pierwszy. Mogę być około godziny 19.00, ale właśnie z powodu zębów nie wiem, czy będę ją kąpał o 18, 18.30, czy 19.00. Wieczór jest taka porą, że poprostu szaleje. Więc nie chcę się umawiać na wyjazd i spóźnić się. Spotkajmy się więc w Kaliszu na Złotym Rogu. W razie czego posiedzicie z pół godziny bezemnie. Co wy na to?

Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie