Mariusz Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Ok. Ja się piszę chociaż korzonki mi nawaliły. Muszę być jednak ok. 15.00 w domu, bo wychodzimy na imprezę rodzinną :( . Może by więc o 11.00?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Mnie pasuje też godzina 11.Jeżeli Omi nie ma zastrzeżeń,to zgoda.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 U mnie podobna sytuacja. Też mam imrezkę rodzinną, ale skoro o 11.00 się zbieramy, to myślę że spokojnie zdążę. Niestety nadal zabieram tylko ręce do kopania :)Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Kto będzie autkiem? Ja nie będę miał niestety 4 kółek do dyspozycji.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Hmmm, ja również w niedzielę nie będę miał autka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 a ja mam autko i spoko zabiore was o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Dykta, zdjęcia, zdjęcia wrzuć !!!Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Nie umiem, nie umiem :) Brat musi mi je zgrać na kompa. Jutro wrzucę na forum.Kiedy powtórka, bo ja już śnię po nocach co tam wyjdzie.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 mysle ze w sobote popołudniu albo w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Tak późno???!!! Im wcześniej tym lepiej, więc może w sobotę wczesnym popołudniem, tak żeby spędzić tam jak najwięcej czasu.Zdjęć niestety nie będzie. Po podłączeniu telefonu do kabla program cały czas traktuje go jakby był niepodłączony i nie mam możliwości zgrania fotek na kompa.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 Dykta nie da rady w sobote wracam o 7 rano z pracy wiec wiesz jak jest.przeslij mi ta fotke mmsem to ja wstawie.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Panowie, a może w poniedziałek? To znamienna data i dzień wolny.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Witam.Mnie niestety nie będzie.Jadę do Ossowa na Bitwę Warszawską.Dzisiaj odwiozłem do muzeum SdKfz-ta.Artur pytał się o legitymacje.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Ja się dostosuję do terminu i godziny. Tomek, dostałeś mms-a z fotką?Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 Prosze Dykta ;-) mi niestety pasuje jechac w niedziele rano nie wiem jak wam.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Omi ja proponuję poniedziałek.Czy zdjęcie pomnika też będzie?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 no ja niestety w poniedziałek nie moge.Fotka pomnika bedzie dopiero jak przeszukamy teren.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Kurczę, faktycznie... zapomniałem. Miejscówka by sie wydała.Wrzuć mi go na maila, chcę go Magdzie pokazać.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 na 2 sronie było tylko kupe smieci z okolicznych gospodarstw a pozatym nic nie wyszło.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 No niestety :(Mariusz, co jutro w związku z tym???Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60785183taki fant a tak blisko nas :] proponuje dogadac sie z tym kolesiem podobno tez siedzi w militarach pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Panowie, może jakieś piwko w weekend?Mariusz, dostałeś fotki? Gadałem z kumplem. Okazało się że nie zrozumieliśmy się. To jest fant z kolekcji jakiegoś znajomego. Piękny, ale niestety nie zmieni właściciela :(Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 to moze w ostrowie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Cześć,Przepraszam miałem wczoraj zaproponować spotkanie, ale cóż obowiązki ojcowskie. Ja się piszę na spotkanie, chociaż wolałbym w Kalisz. Powód jest bardzo prosty: zęby. Tak Panowie zęby :), choć nie moje, a Malwiny wyżyna jej się pierwszy. Mogę być około godziny 19.00, ale właśnie z powodu zębów nie wiem, czy będę ją kąpał o 18, 18.30, czy 19.00. Wieczór jest taka porą, że poprostu szaleje. Więc nie chcę się umawiać na wyjazd i spóźnić się. Spotkajmy się więc w Kaliszu na Złotym Rogu. W razie czego posiedzicie z pół godziny bezemnie. Co wy na to?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Dobrze tatku :) Mi pasuje, tylko kiedy? Dzisiaj czy w niedzielę?Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.