Mariusz Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 Cześć,Nadal nie mam dokumentacji, ale wczoraj dzwonił do mnie Mariusz i zapewniał, że lada dzień dostanę wszystkie dokumenty. Wtedy proponuję zrobić spotkanie przy ognisku.Potem zaś (to kolejna propozycja) zrobimy wypad na rekonesans (wywiad) w okolice Pssego.Co wy na to?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2005 spoko proponuje sobote po 16 co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Ja się wstępnie piszę. Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 Panowie Passemu padł kompek wiec kontakt z nim tylko telefoniczny do odwołania.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Wziąwszy pod uwagę dzisiejszą aurę i prognozę pogody na najbliższe dni obawiam się o sobotnie ognisko. Niestety ma padać :(Poza tym odzew mizerny.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Bądźmy dobrej myśli. Zastanawiam się jeszcze nad miejscem. Myślę o Szałe, bo nie śmiem Passego prosić ;)Przyjeżdżamy ma się rozumieć z połowicami?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 oj cos mi sie wydaje ze spotkanie nie wypali ,pogoda barowa wiec moze gdzies przy pifffku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Cześć,Tak, ognisko nie wypali, ale we 3 to i tak głupio by było. Zresztą tak samo na piwo we 3 iść głupio.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Faktycznie, odzew na hasło spotkania słaby. Gdyby coś się ruszyło, to ja jestem dostępny do piątku. Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 To raczej spotkamy sie za tydzień ,moze jakis wypad w teren jak pogoda dopisze.Miłego weekendu Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 No niestety beze mnie. Ale życzę pomyślności i obfitych dołków.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 wstępnie umawiamy sie na niedziele w Kaliszu godzine jeszcze podam.Nadal kontakt z Passym tylko telefoniczny.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Witam po dłuższej przerwie.Narazie wszystko działa w miarę poprawnie,ale i tak będę chyba reklamował.Co do wyjazdu w niedzielę,to oczywiście jadę.Pozdrawiam wszystkich.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Mam jutro pilny wyjazd, wracam w poniedziałek, tak że odpadam na ten weekend.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Cześć,I co wyszło w niedzielę?Omi potrzebuję pilnie nr tel. do Micka. Wrzuć m i go proszę.Szykujcie po 2 zdjęcia legitymacyjne.Prawdopodobnie w piątek przyjeżdża a Artur ze Stasiem i będziemy mieli spotkanie u konserwatorów.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Witam.W niedzielę zmieniliśmy plany i zwiedziliśmy twierdzę kłodzką,a następnie skoczyliśmy do Nahodu.W przyszłą niedzielę proponuję spotkanie w terenie.Tomek namierzył pewne miejsce,a przy okazji można omówić sprawy organizacyjne.Jak Artur będzie w Kaliszu,to mógłby wstąpić do mnie.Obejrzałby znalezisko i ustalilibyśmy datę transportu do muzeum.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Panowie dzieki Luce mamy takie logo grupy :-)A co do spotkania to proponuje niedziele po obiadku.pzdr,omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 tylko rocznik trzeba zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Witam.Niedziela po obiedzie świetnie pasuje,oby tylko pogoda dopisała.Omi-zdjęcia z wyjazdu już mam.Mogę zeskanować i wysłać Ci na maila,tylko mi przypomnij adres,bo gdzieś posiałem.Kto jeszcze pojedzie w niedzielę?Będzie to stanowisko wrześniowe.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 I zapomniałem,ta moja skleroza.Loga nie dałoby się trochę wydłużyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Co do loga to niechaj w tym temacie popracuje Luca ,Passy a moj mail to-omi30@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 moj mail mick1@go2.pl, gadugadu, to 2604222.Dostep do internetu mam narazie slaby, ale duchem jestem z wami. A w brnie nawet gdzie kopac nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Witam!Kto wybiera się na spacerek z wykrywką w niedzielę?Omi,podaj czas i miejsce spotkania.Artur i Staszek przyjadą najprawdopodobniej dopiero 22-go.Ja w przyszłym tygodniu będę organizował transport SdKfz do muzeum,więc jakby ktoś był zainteresowany i chciał zrobić sobie pamiątkowe zdjęcia,to zapraszam.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Więc Panowie proponuje spotkanie w niedziele o 12 w Kaliszu pod mc.Donalds zabrac sprzęcicho piszczące i łopaty kopiące oraz piersiówki rozgrzewające-bo ma ponoć padać.Mariusz,Passy czeka za telefonem od ciebie w sprawie druku.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.