Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO - OSTROWSKA cz.IV

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Nadal nie mam dokumentacji, ale wczoraj dzwonił do mnie Mariusz i zapewniał, że lada dzień dostanę wszystkie dokumenty. Wtedy proponuję zrobić spotkanie przy ognisku.
Potem zaś (to kolejna propozycja) zrobimy wypad na rekonesans (wywiad) w okolice Pssego.
Co wy na to?

Mariusz

• Odpowiedzi 330
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cześć,
I co wyszło w niedzielę?
Omi potrzebuję pilnie nr tel. do Micka. Wrzuć m i go proszę.
Szykujcie po 2 zdjęcia legitymacyjne.
Prawdopodobnie w piątek przyjeżdża a Artur ze Stasiem i będziemy mieli spotkanie u konserwatorów.

Pozdrawiam
Mariusz

Witam.
W niedzielę zmieniliśmy plany i zwiedziliśmy twierdzę kłodzką,a następnie skoczyliśmy do Nahodu.W przyszłą niedzielę proponuję spotkanie w terenie.Tomek namierzył pewne miejsce,a przy okazji można omówić sprawy organizacyjne.
Jak Artur będzie w Kaliszu,to mógłby wstąpić do mnie.Obejrzałby znalezisko i ustalilibyśmy datę transportu do muzeum.
Pozdrawiam.
Passy

Witam.
Niedziela po obiedzie świetnie pasuje,oby tylko pogoda dopisała.Omi-zdjęcia z wyjazdu już mam.Mogę zeskanować i wysłać Ci na maila,tylko mi przypomnij adres,bo gdzieś posiałem.Kto jeszcze pojedzie w niedzielę?Będzie to stanowisko wrześniowe.
Pozdrawiam.
Passy

Witam!
Kto wybiera się na spacerek z wykrywką w niedzielę?Omi,podaj czas i miejsce spotkania.Artur i Staszek przyjadą najprawdopodobniej dopiero 22-go.Ja w przyszłym tygodniu będę organizował transport SdKfz do muzeum,więc jakby ktoś był zainteresowany i chciał zrobić sobie pamiątkowe zdjęcia,to zapraszam.
Pozdrawiam.
Passy

Więc Panowie proponuje spotkanie w niedziele o 12 w Kaliszu pod mc.Donalds zabrac sprzęcicho piszczące i łopaty kopiące oraz piersiówki rozgrzewające-bo ma ponoć padać.
Mariusz,Passy czeka za telefonem od ciebie w sprawie druku.
pzdr.omi30

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie