omi30 Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Hej pany !!! sorrki ale miałem ostatnio mało czasu .Mick oczywiscie ze cie zabiore ,Passy tak jak mówiłem wjade z familią ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Passy wielkie dzieki dla Ciebie i dla Irenki za wczorajszy wieczór.pzdr.omi30 z rodziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Cześć,My: tzn. ja, Magda i Malwinka również dołączamy się do podziękowań. Fajnie, że mając swoją pasję, robimy coś dla naszych dam. Niech i one mają coś z tego. Ponadto miło się spotkać nie tylko ze względu na naszą pasję, ale i znajomość.Dziękujemy.Mariusz, Magda , Malwinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Dobrze odprężyć się w miłym towarzystwie. Wielkie dzięki dla Wszystkich, szczególnie dla Gospodarzy!!A następnym razem może będę już miał coś co pewnie pomoże w wycieczkach :) I nie mówię jeszcze o swojej wykrywce, bo to trochę odleglejszy plan.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Irena i ja dziękujemy za tak miłe słowa.Mamy nadzieję,że jak spotkamy się u nas następnym razem to impreza też będzie udana.Mick zdjęcia otrzymałem,bardzo dziękuję.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Cześć,Na mailu wrzuciłem wam materiały na zjazd. Godzina jeszcze nie jest ustalona.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Witam.Muszę się Wam pochwalić.Mój osobisty kopacz namówił mnie dzisiaj(już wczoraj) na wypad na monetki.I trafiliśmy 1/2 kopiejki 1892r.Aleksander III.Mała rzecz,a cieszy.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2005 no to gratulacje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Mariusz,wysłałem Ci maila, daj mi znać najpóźniej do środy wieczorem co i jak, ok.?Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Chyba wysłałem tego maila na zły adres, ale teraz poszedł na poprawny (na ten z którego wysyłałeś do nas info). Daj znać do jutrzejszego wieczora co i jak.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Cześć,Zjazd zaczyna się planowo o 10.00, ale prawdopodobnie Artur będzie chciał, aby zaczął się później. My mamy wyjechać o 7.00 z Kalisza, aby być ok. 12.00 na miejscu. Im wcześniej tym lepiej.Zaraz jeszcze wyślę maila.Pamiętajcie o pomysłach do dokumentów jakie wam wysłałem, to bardzo ważna, abyśmy coś jeszcze przywieźli na spotkanie.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 To ok. której będziecie w Piotrkowie Tryb.? Dzisiaj jeszcze dam znać jak z moją jazdą (tzn. z opcją jazdy).Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Cześć,Zakładam, że w Piotrkowie będziemy ok. 9.30. Spotkanie ustalimy na telefon, ale będzie ono prawdopodobnie na wylocie z Piotrkowa.Dobrze byłoby gdybyś jechał z Kalisza a nie z Łodzi. Taniej by wynosła nas podróż na 2 samochody.Aha, prześlijcie mi swoje propozycje do przesłanej wam dokumentacji, bo chcę je wszystkie razem wydrukować.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 A moze zostawisz auto w piotrkowie ? i dalej z nami? Ja nie mam zadnych propozycji poprawek.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Problem w tym że razem ze mną jest nas 6 osób. W takim układzie kto bierze samochody? Bo jeśli Wy z Kalisza jedziecie już na 2, to faktycznie bezsensem byłaby moja podróż z Łodzi i dołączenie 3 autem.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Samochodem jedzie Omi i Passy.Omi, tu nawet nie chodzi o rozwijanie, np nowe punkty z propozycjami. Sądzę, że po tych wszystkich przeżyciach i rozmowach możemy trochę dopisać. Wykażcie się również, te dokumenty muszą żyć i ciągle ewoluować.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Witam.Straszna cisza zapadła.Mam nadzieję,że to cisza przed jakimś ciekawym wypadem.Czyli,co robimy w sobotę lub niedzielę?Pozdrawiam wszystkich.PassyP.S.Omi,chcesz chyba wypróbować swój nowy nabytek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Cześć,Ja teraz mam weekend zajęty. Jak dostanę od Artura dokumentację, to zrobimy spotkanie przy piwie (może ognisko?). Póki co mam trochę roboty i muszę się z tym wyrobić.Mick, jak tylko będę miał logo w wektorówce, to zaraz wysyłam do ciebie.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 Passy spoko ;) proponuje dokonczyc to co ostatnio albo rejony Adama.He he i kto mówi o ciszy:O .Mick jedziesz ?pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Witam.Mariusz,a może zamiast spotkania przy piwie,to może spotkanie u pani konserwator w celu uzgodnienia szczegółów współpracy?A potem,gdy będzie co uczcić to do mnie na piwo i karkówkę.Serce mi pęka gdy jeżdżę po Kaliszu i widzę tyle miejsc które za moment będą niedostępne do eksploracji.Omi,tam gdzie ostatnio,ostatnio to już nie ma co szukać.Przecież na koniec do dołka wszedł kolega R. i z dokładnością archeologa przeczesał wszystko do ostatniej śrubki.Tam teraz trzeba tylko zawieść ze dwie wywrotki szlaki(jedna może być za mało) i splantować teren.Szczerze mówiąc,gdy zaczynaliśmy to nie spodziewałem się,że dołek będzie taki duży.No ale cóż-ja panocku pirszy raz".Zresztą porozmawiamy o tym w niedzielę.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Passy, spotkanie z panią konserwator będzie niedługo (mam nadzieję). Na początku pojedzie Artur, Zbyszek i ja. Potem szczegóły omówimy z nią osobno jako grupa.Potem jak sądzę, wszystko będzie jasne ;) i zacznie się niestety biurokracja, chociaż ... głowa do góry. W końcu po to mamy języki, aby się dogadać ;)Pierwsze spotkanie planowane jest (o ile mi wiadomo) po 20 lipca.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Czy termin tego spotkania został wstępnie uzgodniony z sekretariatem pani konserwator,czy to jest tylko Wasze pobożne życzenie?O ile znam życie,to może się okazać,że od 15 pani konserwator jest na urlopie wypoczynkowym.Poza tym dobrze by było,aby Artur i Zbyszek przyjechali na dłużej i za jednym zamachem porozmawiali z konserwatorem z Sieradza.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 Tak samo jak i w Ostrowie.Ale cóz samo zycie;)panie Passy-tospotykamy sie w niedziele.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Cześć,Spotkanie oczywiście zostanie wcześniej uzgodnione, to naturalne. Postaram się zrobić tak, aby Sieradz i Ostrów też odwiedzić. Passy jeżeli chodzi o łódzkie (wiesz o co chodzi), to już załatwiłem pozytywnie.W tej chwili z Micki'em będziemy mieli trochę pracy. Czekam jeszcze na materiały od Artura.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Witam.Mariusz,chyba się przejęzyczyłeś.Chciałeś chyba napisać,że spotkanie jest już uzgodnione.Przecież do 20-go pozostało już tylko dziesięć dni.Co do łódzkiego to chyba zbyt dużo,wystarczyłby powiat sieradzki.Realnie patrząc będzie kłopot z utrzymaniem łączności między członkami i jak wtedy będzie wyglądała narzucona przez konserwatorów dokumentacja poszukiwań?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.