marecki. Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 polecam wszystkim książki z serii z kotwiczką wspaniała seria opisująca okręty ich załogi oraz walkę i monografię dowudców na arenie mórz i oceanów wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Pamiętniki Pławskiego. Jak dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Racja Marecki!!!!Ja czytałem chyba wszystkie z serii z kotwiczką, a te dotyczące wojny ubootów to po kilka razy:)),mam też parę sztuk z tej serii w domu, godna polecenia jest Stalowe trumny" Herberta Wernera,mnie człowieka którego pasją są ubooty te książki to rewelacja!!!Warto je czytaćpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.