kretto Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 Witammam coś takiegoZ okopów I i II wojnyco to ?pozdrawiamkretto
kretto Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 być moze,ale jest z porądnego metalu,nie żelazo i nie aluminium,dość ciężki.Znaleziony w lesie przy okopach.Do najbliższych zabudowań około 2km.
Jaro5 Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 WitamDrugie zdjęcie przedstawia jednak obrączkę, dokładnie obrączkę gołębia pocztowego. Te cyferki to końcówka roku, numer województwa i numer danej obrączki.Pozdrawiam
kretto Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 A jednak obrączka :(((ciekawe jak ją zakładali,bo noga gołębia przez to by nie przeszła(za małe).A jest to lity metal i nie ma żadnych połączeń.ale cóż,współczesne fanty tez są ok :)pozdrawiamKretto
Jaro5 Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 WitamTaką obrączkę zakłada się pisklakowi max do tygodnia po wykluciu (wiem bo robiłem to dziesiątki razy)dlatego nie ma koniecznosci przecinania obrączkiPozdrawiam
kretto Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 dzięki Jaro5pozdrawiamkretto......................................Jeszcze cię znajdę bursztynowa komnato :)
skorptom Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 http://www.skorptom.ovh.org/obraczki.html
kretto Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 Witammam coś takiegoZ okopów I i II wojnyco to ?pozdrawiamkretto
Pytanie
kretto
Witam
mam coś takiego
Z okopów I i II wojny
co to ?
pozdrawiam
kretto
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.