ubenfurer Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 W środku jest wino piwo lub sok sfermentowany bo po oczyszczeniu maleńką dziurką wydobywał się gas i zapach ww trunków.
razdwatrzy5 Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 jak jest w środku wino, to na pewno da się odkręcić!!idź pod monopolowy i powiedz tym co tam stoją że zawartość jest dla niego jak odkręci korek.;)
ubenfurer Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 Już widzę jak się trzęsie aby dostać się do zawartości:)
bocian1 Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Ja bym tego niegrzał nad gazem,niewiadomo co tam jest w środku {opary ,gazy)może ładnie przyp.....lić.Pozdr.
herrmateuss Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 taki spod sklepu to by nawet blache przegryzł albo odgryzł korek
Voucur Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Odkręciłem kiedyś manierkę sanitariusz którą wcześniej zbieracz" próbował odkręcić chyba żabką, zjechał przy tym moletowanie. Ja z tym zrobiłem tak że pomiędzy szczęki żabki włożyłem kawałek gumy (np. z dętki rowerowej) i mocno zacisnąłem. Puściło z trudem ale puściło. Było warto bo manierka fajna tylko szkoda korka który kolega wcześniej spartolił.
ubenfurer Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Napisano 19 Styczeń 2005 spoko metody będe prubował pozdrawiam
Glassmine Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Nagrzej porządnie korek nad gazem, a następnie szybko włóżdo zimnej wody, po lekkim opukaniu młotkiem odkręci się bez problemu.Metody tej nie polecam do odkręcania zapalników :-)
Kostuch Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 WitamJA bym to zrobił tak. Jak widze na zdjęciu to nakrętka jest zasmarkana czyli delikatnie zeszlifować nakrętkę nie trącając butelki bo jak trącisz butelkę pilarka to przy odkręcaniu może się zarwać z gwintem potem opukać młotkiem tylko z wyczuciemżeby nie zdeformawać. Weź klucz do rur wkręć w imadło bandorę i po wszystkim.Powodzenia
Pytanie
ubenfurer
1
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.