aragog Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 Mam prośbe!!Czy ktoś mógły mi podac adres strony firmy która produkuje repliki żabek do bagnetów wz'24 i polskich saperek.Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 wpisz na allegro w wyszukiwarkę gratisad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragog Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 ogromne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 BARDZO POLECAM: www.repliki.com fantastyczne wykonanie, solidne szycie, dobra skóra i nity. Dostępne w wersjach postarzonej i nówki. Mam replikę żabki na saperkę WP pre 1939 i do bagnetu wz 24 - NIE WIDZIAŁEM LEPSZYCHpozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragog Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 wedrowiec wielkie dzięki!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.