marop Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Czy ktoś szukał w miejscowości Laski i Trupień koło Pionak-bitwy I wojna,jakie efekty?
jacenty2004 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Laski tak efekty niestety żadne,ale trzeba będzie to jeszcze powtórzyć bo wyprawa była taka raczej krajoznawcza z 20 minutowym przebiegnięciem brzegu lasku... w Laskach :)
jacenty2004 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 A obok Lasek wyszło między innymi coś takiego
Romel79 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Pewnie prędzej tam mozna znalesc laski" na dwóch nogach, niz jakies fanty :)pozdr
kawon30 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 1,5 roku temu znalazłem tam ładnego mosina z zamkiem,ale od strony Brzustowa.Dosłownie kilkanaście metrów od pomnika.Ale w tym roku na wiosne tylko 2łuski.Z tego co słyszałem od tubylca to od dłuższego czasu teren ten eksploatuje jakaś duża ekipa z Dęblina,a trafienia mają całkiem niezłe.
kawon30 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 1,5 roku temu znalazłem tam ładnego mosina z zamkiem,ale od strony Brzustowa.Dosłownie kilkanaście metrów od pomnika.Ale w tym roku na wiosne tylko 2łuski.Z tego co słyszałem od tubylca to od dłuższego czasu teren ten eksploatuje jakaś duża ekipa z Dęblina,a trafienia mają całkiem niezłe.
jacenty2004 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Nooo chłopaki Dębliniaki chwalić się tu zaraz co i jak?- gdzie jest Vonadamski?
vonadamski Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Witam!!!Nie znam zadnej duzej grupy z Deblina i ich wspanialych fantow :)Jesli chodzi o pytania Marop`a to sa rowniez moje pytania gdyz jestesmy funfle i wiemy mniej wiecej tyle samo.Z powazaniem vonadamski
Romel79 Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Z tego co ja się orientuje to miejscowi tam raczej nie kopią, wolą jeździć w inne miejsca.
kawon30 Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Info o ekipie z Dęblina dostałem od tubylca,który z nimi rozmawiał.Ja ich osobiście nie spotkałem,a ładne fanty podobno wychodziły im w okolicach ostatniej chałupy w Brzustowie-skraj lasu.
marop Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Napisano 8 Styczeń 2005 Z tego co się dowiedziałem to w piaskarni sąsiadującej z lasem cegielni na sitach osadzają się niezłe fanty?
jacenty2004 Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Jak to się dowiedziałeś? Miałem nadzieję,że jak tylko słychać ,że coś fajnego wyszło to jest to już dawno u Ciebie i będę mógł to zobaczyć ! .....Vonadamski jak zwykle skromny i z poważaniem :)- takich dwóch kopaczy jak wy dwaj to jest już taka silna grupa, że reszta nie ma po co do Dęblina jeżdzić -no chyba że popatrzeć na samoloty:)
marop Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 Na pewno my",to nie ekipa ,która z takimi efektami przekopuje Laski,zresztą nic o takiej ekipie nie wiem. A na kopanie nie mam za bardzo czasu, dużo się pozmieniało jacenty odkąd się widzieliśmy ostatni raz.
jacenty2004 Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 No nie -brak czasu?-to musi być sprawka jakiejś kobitki :)
marop Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 I nie tylko,ale to nie temat na forum,bo co mają wspulnago kobitki z Laskami.He,he.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.