Skocz do zawartości

Czy szukaliście...

marop

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Laski tak efekty niestety żadne,ale trzeba będzie to jeszcze powtórzyć bo wyprawa była taka raczej krajoznawcza z 20 minutowym przebiegnięciem brzegu lasku... w Laskach :)
Napisano
1,5 roku temu znalazłem tam ładnego mosina z zamkiem,ale od strony Brzustowa.Dosłownie kilkanaście metrów od pomnika.Ale w tym roku na wiosne tylko 2łuski.Z tego co słyszałem od tubylca to od dłuższego czasu teren ten eksploatuje jakaś duża ekipa z Dęblina,a trafienia mają całkiem niezłe.
Napisano
1,5 roku temu znalazłem tam ładnego mosina z zamkiem,ale od strony Brzustowa.Dosłownie kilkanaście metrów od pomnika.Ale w tym roku na wiosne tylko 2łuski.Z tego co słyszałem od tubylca to od dłuższego czasu teren ten eksploatuje jakaś duża ekipa z Dęblina,a trafienia mają całkiem niezłe.
Napisano
Witam!!!

Nie znam zadnej duzej grupy z Deblina i ich wspanialych fantow :)
Jesli chodzi o pytania Marop`a to sa rowniez moje pytania gdyz jestesmy funfle i wiemy mniej wiecej tyle samo.

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Info o ekipie z Dęblina dostałem od tubylca,który z nimi rozmawiał.Ja ich osobiście nie spotkałem,a ładne fanty podobno wychodziły im w okolicach ostatniej chałupy w Brzustowie-skraj lasu.
Napisano
Z tego co się dowiedziałem to w piaskarni sąsiadującej z lasem cegielni na sitach osadzają się niezłe fanty?
Napisano
Jak to się dowiedziałeś? Miałem nadzieję,że jak tylko słychać ,że coś fajnego wyszło to jest to już dawno u Ciebie i będę mógł to zobaczyć ! .....Vonadamski jak zwykle skromny i z poważaniem :)- takich dwóch kopaczy jak wy dwaj to jest już taka silna grupa, że reszta nie ma po co do Dęblina jeżdzić -no chyba że popatrzeć na samoloty:)
Napisano
Na pewno my",to nie ekipa ,która z takimi efektami przekopuje Laski,zresztą nic o takiej ekipie nie wiem. A na kopanie nie mam za bardzo czasu, dużo się pozmieniało jacenty odkąd się widzieliśmy ostatni raz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie