aras Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 od jakiegoś czasu mam takie blachy : 3./FELDG.ERS.ABT.3 w skład jakiej dywizji wchodziła ta jednostka żandarmeri?4 SS - K E K na odwrocie SS-VT ,po mojemu zapasowa kompania kierowców- czy to pewne i w skład jakiej jednostki wchodziła?Stab/H.U.S.T. sztab podoficerskiej szkoly-ale jakiej broni?W.B.K MB -????? cokolwiek wiecie
aras Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Wiem co znaczy VT. Boruta - myślałem że stać ciebie na więcej! Piterb- przynajmniej ty potraktowałeś temat serio! Chyba znajdzie się ktoś kto mi odpowie?!
aras Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 jak dam radę to umieszczę zdjęcia tych nieśmiertelników tylko je zmniejszę. Mateo- pewnie i tak połowa tych bagnetów kiedyś było moich!
Boruta Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 TV, to by było totenkopfverbande czy tak jakoś, znaczy się truposze.Pozdro
piterb1 Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 boruta przeczytaj zanim skomentujesz - tam jest vt verfugungstruppe
generał w. Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 W.B.K.MB - wg. mnie to Wehrbezirkskommando Marienburg.
Boruta Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Przepraszam, moja wypowiedź była lekko humoralna.Pozdrawiam
aras Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 od jakiegoś czasu mam takie blachy : 3./FELDG.ERS.ABT.3 w skład jakiej dywizji wchodziła ta jednostka żandarmeri?4 SS - K E K na odwrocie SS-VT ,po mojemu zapasowa kompania kierowców- czy to pewne i w skład jakiej jednostki wchodziła?Stab/H.U.S.T. sztab podoficerskiej szkoly-ale jakiej broni?W.B.K MB -????? cokolwiek wiecie
Pytanie
aras
3./FELDG.ERS.ABT.3 w skład jakiej dywizji wchodziła ta jednostka żandarmeri?
4 SS - K E K na odwrocie SS-VT ,po mojemu zapasowa kompania kierowców- czy to pewne i w skład jakiej jednostki wchodziła?
Stab/H.U.S.T. sztab podoficerskiej szkoly-ale jakiej broni?
W.B.K MB -????? cokolwiek wiecie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.