dzasiek Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 A co powiecie na cykl Korpus"W.E.B.Griffin'a?Wg mnie świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf de Grey Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Salve,Powtarzam prosbe - prosze podac kiedy i gdzie wydane - ja akurat te wszystkie posty czytam nie w Polsce wiec, jesli cos ciekawego to postram sie poszukac w miejscowej Bibliotece Polskiej - a tam musze znac wszystkie dane.PozdrawiamGandlalf de Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 to jest cykl książek 8 tomów wydało wydawnictwo AiB na przestrzeni paru lat .Bardzo przepraszam ale teraz nie moge podać większej ilości szczegółów poniewż wszystkie książki mam spakowane i nie mogę nic więcej sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf de Grey Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Salve,Nie ma sprawy - ot tak na przyszlosc - aby kiedys ktos, kto ten post przeczyta i dowie sie, ze fajna iwedzial, gdzie i jak tej ksiazki szukac.PozdrawiamGandalf de Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 WitamAkurat mam cały cykl Korpus". Pierwszy tom Semper Fi" wydany w 1996 roku, ostatni Gobi" w 2001.Wydawnictwo Adamski i Bieliński W-wa.Tytuły poszczególnych tomów:1. Semper Fi!2. Do broni!3. Kontratak4. Pole bitwy5. Rubież6. Zwarcie7. Za linią frontu8. GobiBardzo fajna opowieść, zawierająca dużo materiałów faktograficznych. Niezłe źródło wiedzy na temat USMC i nie tylko. Przyjemnie sie to czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Czy ktoś wie gdzie można zdobyć cykl Oficerowie" tegoż autora? Jak do tej pory udało mi się przeczytać tylko tom pierwszy Porucznicy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 ten cykl to nie Oficerowie" a Wojownicy" (coś dziwnego dzieje mi się z komputerem jak piszę dzisiaj posty na tym forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2005 Pojawił się nowy tom pt/Odwrót do cholery wydzawnictwo Zyski i S-ka 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.