dzasiek Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Napisano 31 Grudzień 2004 A co powiecie na cykl Korpus"W.E.B.Griffin'a?Wg mnie świetne
Gandalf de Grey Napisano 31 Grudzień 2004 Napisano 31 Grudzień 2004 Salve,Powtarzam prosbe - prosze podac kiedy i gdzie wydane - ja akurat te wszystkie posty czytam nie w Polsce wiec, jesli cos ciekawego to postram sie poszukac w miejscowej Bibliotece Polskiej - a tam musze znac wszystkie dane.PozdrawiamGandlalf de Grey
dzasiek Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Napisano 31 Grudzień 2004 to jest cykl książek 8 tomów wydało wydawnictwo AiB na przestrzeni paru lat .Bardzo przepraszam ale teraz nie moge podać większej ilości szczegółów poniewż wszystkie książki mam spakowane i nie mogę nic więcej sprawdzić
Gandalf de Grey Napisano 31 Grudzień 2004 Napisano 31 Grudzień 2004 Salve,Nie ma sprawy - ot tak na przyszlosc - aby kiedys ktos, kto ten post przeczyta i dowie sie, ze fajna iwedzial, gdzie i jak tej ksiazki szukac.PozdrawiamGandalf de Grey
feeder Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 WitamAkurat mam cały cykl Korpus". Pierwszy tom Semper Fi" wydany w 1996 roku, ostatni Gobi" w 2001.Wydawnictwo Adamski i Bieliński W-wa.Tytuły poszczególnych tomów:1. Semper Fi!2. Do broni!3. Kontratak4. Pole bitwy5. Rubież6. Zwarcie7. Za linią frontu8. GobiBardzo fajna opowieść, zawierająca dużo materiałów faktograficznych. Niezłe źródło wiedzy na temat USMC i nie tylko. Przyjemnie sie to czyta.
feeder Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Czy ktoś wie gdzie można zdobyć cykl Oficerowie" tegoż autora? Jak do tej pory udało mi się przeczytać tylko tom pierwszy Porucznicy".
feeder Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 ten cykl to nie Oficerowie" a Wojownicy" (coś dziwnego dzieje mi się z komputerem jak piszę dzisiaj posty na tym forum)
dzasiek Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Napisano 16 Styczeń 2005 Pojawił się nowy tom pt/Odwrót do cholery wydzawnictwo Zyski i S-ka 2005
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.