Skocz do zawartości
  • 0

RG42 serdecznie prosi koleżanki i kolegów o pomoc.

RG42

Pytanie

Jak w temacie, a konkretnie chodzi mi o identyfikację łyżeczki do herbaty. Niestety nie mam zdjęcia.
Jej oznaczenia to:
BM J.EHRLICH i obok widnieje korona, a napis J.EHRLICH jest w ramce prostokątnej.
Napisy są na rączce, na spodniej stronie.
Kiedyś widziałem identyczną, z tym że stołową na giełdzie staroci na stoisku z militariamii. Róznicą jest to, że tamta łyżka miała dodatkowo wybitego orła polskiego, w związku z czym była przeznaczona do użytku wojskowego.
Chciałbym wiedzieć co to za firma, która wyprodukowała moją łyżeczkę oraz proszę o wszystkie inne informacje dotyczące tego czerpaka" :D.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, a konkretnie chodzi mi o identyfikację łyżeczki do herbaty. Niestety nie mam zdjęcia.
Jej oznaczenia to:
BM J.EHRLICH i obok widnieje korona, a napis J.EHRLICH jest w ramce prostokątnej.
Napisy są na rączce, na spodniej stronie.
Kiedyś widziałem identyczną, z tym że stołową na giełdzie staroci na stoisku z militariamii. Róznicą jest to, że tamta łyżka miała dodatkowo wybitego orła polskiego, w związku z czym była przeznaczona do użytku wojskowego.
Chciałbym wiedzieć co to za firma, która wyprodukowała moją łyżeczkę oraz proszę o wszystkie inne informacje dotyczące tego czerpaka" :D.

Ponawiam prośbę:

Naprawdę nikt nic o tym nie wie?
Nie wierzę.
Proszę Was, pomóżcie mi.

P.S. Nie wiem dlaczego na stronie głównej jest napisane, że jestem prawidłowo zalogowany, a kiedy wchodzę na forum, to tego napisu nie ma.
Dlatego nie mogę wpisać swojego nicka.

RG42

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie