Szefo Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 znalzłem takich w tym roku chyba za 100, połechtało to moją ciekawość, znajdowałem głównie na radzieckich pozycjachśrednica ok 6 cmśred otworu ok 4 cmgrubość ok 3-4 mmod czego to topozdrSzefo
marop Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 To standardowy ,bardzo często używany w Armi Czerwonej jak i w innych armiach ,trochę już stary i czerstwy frontowy świąteczny obwarzanek.
MK Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Hehe, tez takich znajduję od groma i też nie wiem co to, ale ląduje z przeznaczeniem na złom.Próbowałem zjeść ten obwarzanek z mlekiem ale się nie dało (chyba coś było z mlekiem nie tak ;P )
Szefo Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 w takim razie spróbuję z herbatką, a jak nie pójdzie to może wieczorkiem z małym bezalkoholowym:)pozdrSzefo
Pytanie
Szefo
znalzłem takich w tym roku chyba za 100, połechtało to moją ciekawość, znajdowałem głównie na radzieckich pozycjach
średnica ok 6 cm
śred otworu ok 4 cm
grubość ok 3-4 mm
od czego to to
pozdr
Szefo
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.