Skocz do zawartości
  • 0

Od jakiego to czołgu?

O4

Pytanie

Napisano

Jestem początkującym poszukiwaczem z Pomorza.Ostatnio u chłopa znalazłem taki oto element.Chłop twierdzi że płytę odkręcił z ruskiego czołgu zanim ten zapadł się w bagnie. Odkręcał wszystko co się da ale wszystko poszło na złom w zeszłym roku.Czy to możliwe że rudy zapadł się po dwóch latach w bagnisku? W którym miejscu t34 znajduje się ten element(dł ok.2m).

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem początkującym poszukiwaczem z Pomorza.Ostatnio u chłopa znalazłem taki oto element.Chłop twierdzi że płytę odkręcił z ruskiego czołgu zanim ten zapadł się w bagnie. Odkręcał wszystko co się da ale wszystko poszło na złom w zeszłym roku.Czy to możliwe że rudy zapadł się po dwóch latach w bagnisku? W którym miejscu t34 znajduje się ten element(dł ok.2m).

Napisano
Panther G .Również gratuluję.Pomęcz gościa ,może klapy włazów bedą do uratowania.A swoją drogą ,jak ty to przewiozłeś? Mam prożbę,zrób dokładne zdj strony lewej i prawej oraz zbliżenia zarysu włazów.
Jeszcze raz gratuluję Jarek.
Napisano
Wg. mnie Bjar to na zdj. jest przedstawiona strona zewn.
Popatrz na zarys otworów włazów,ale kolor wnętrza jest również ciekawy9powinna być rudna" biel.
Pzdr.Jarek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie