watorresbo Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Wszystkiego najleprzego w Nowym Roku 2004 aby ten rok był dla nas rokiem łaskawszym i żebyśmy czerpali jeszcze większą przyjemność z tego co lubimy.......niech nam gwiazdka pomyślości nigdy nie zagaśnie....pozdrawiam serdecznie - mariusz
jazlowiak Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Ach żeby w tym roku spełniły się nasze marzenia i żebyśmy wznosili toasty za nasze żony i kochani i za to żeby się nigdy nie spotkały...2004 wybił!!!!
Natan Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Qrcze jestem pelen podziwu dla ludzi w/w ja składam życzenia proste i treściwe :płytkich dołków i wieeeeelkich trafień. PozdrawiamNatan
cezarx Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Powiem krótko darz dół PZDR CEZARYPołamania metalowych łopat :))))
Kolekcjoner (Marek Z) Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Ja również się dopiszę...Wszystkiego najlepszego w Nowym 2004 roku.Pozdrawiam,Marek
Łukasz Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Co tu dużo pisać, wszystko zostało juz chyba wymienione wyżej, napiszę krótko: Szczęśliwego Nowego Roku 2004! Pozdrawiam, Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.