Romo Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 Cześć witam wszystkich ale dawno mnie tutaj nie było,zarazem dla wszystkich forumowiczów zdrowych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku.Mam prośbę potrzebuję jakiejś stronki na której znajdę plany stena MK-2 kiedyś to mia lem a teraz za Boga nie mogę tego znaleźć a syn potrzebuje. Z góry dzięki!!PozdrawiamRomo
yrek58 Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Mam całą dokumentację.Podaj adres wyślę.yrek1958@wp.plA narazie Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
yrek58 Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Mam całą dokumentację.Podaj adres wyślę.yrek1958@wp.plA narazie Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
MAB Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Czy mógłbym prosić o wysłanie takiej dokumentacji również mi na legion1@op.pl.Oczywiście w jakiś sposób mogę się odwdzięczyć.Pozdrawiam i również życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.Oby był dla nas lepszy niż poprzedni...
Romo Napisano 25 Grudzień 2004 Autor Napisano 25 Grudzień 2004 Hej YrekWysłałem Ci maila z moim adresemale jak możesz przelij mi te planyna romo@poczta.onet.plPozdrawiam
yrek58 Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Teraz sam jestem w potrzebie. jeśli ktoś ma rysunki Stena proszę o przesłanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.