Witam wszystkich ! Prosiłbym o pomoc. Moj kumpel wykopał zawinięty w szmaty i dobrze zakonserwowany rozrusznik. Przypuszczam, że jest on od czołgu, bo nawet od dużych TIR-ów pare razy sam naprawiałem, ale to była ledwie połowa tego, co on wykopał.Załączam kilka zdjęć. Kazał mi to w dodatku wystawić na Allegro!!! On mówi, że jest pewny, iż to od T-34, ale ja sam trochę wątpię. Jestem z Bornego Sulinowa, więc tego typu rzeczy to tu jest nagminne. Kupa części od czołgów i innych pojazdów, poniemieckich i porosyjskich - Eldorado wykrywki. Zostawimy ten rozrusznik na rok 2005 na II Zlot Militariów w Bornem Sul. jako fant. Tylko co to jest? A raczej od czego to jest? Jest na 24V, i zupełnie sprawny, w środku pięknie zakonserwowany, cztery szczotkotrzymacze, nieporysowany komutator... Z przodu są cztery śruby, i pomiędzy każdymi dwiema jest skręcony drut średnicy ok 1mm i plomba. Widać, że nie ruszany jeszcze. Tył się rozkręca - taka pokrywa.
Pytanie
meczete
Witam wszystkich !
Prosiłbym o pomoc. Moj kumpel wykopał zawinięty w szmaty i dobrze zakonserwowany rozrusznik. Przypuszczam, że jest on od czołgu, bo nawet od dużych TIR-ów pare razy sam naprawiałem, ale to była ledwie połowa tego, co on wykopał.Załączam kilka zdjęć. Kazał mi to w dodatku wystawić na Allegro!!! On mówi, że jest pewny, iż to od T-34, ale ja sam trochę wątpię. Jestem z Bornego Sulinowa, więc tego typu rzeczy to tu jest nagminne. Kupa części od czołgów i innych pojazdów, poniemieckich i porosyjskich - Eldorado wykrywki. Zostawimy ten rozrusznik na rok 2005 na II Zlot Militariów w Bornem Sul. jako fant. Tylko co to jest? A raczej od czego to jest?
Jest na 24V, i zupełnie sprawny, w środku pięknie zakonserwowany, cztery szczotkotrzymacze, nieporysowany komutator... Z przodu są cztery śruby, i pomiędzy każdymi dwiema jest skręcony drut średnicy ok 1mm i plomba. Widać, że nie ruszany jeszcze. Tył się rozkręca - taka pokrywa.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.