Skocz do zawartości

Gdzie???????????????????

tominml

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zwracam sie po raz trzeci z prośba o pomoc. Potrzebuje wiadomości na temat tego gdzie można WYPOŻYCZYĆ sprzet mogący z dużą dozą prawdopodobieństwa wykryć przedmiot 1m/1m na głębokości ok 2m.????PLEAS!!!! pewnie coś ala sonda. pozdrawiam
Napisano
Gdzie przebywasz?? napisz na priv.Ten C-Scope łatwo się wzbudza i potrzebne jest doświadczenie,mogę pożyczyć . Może dłuższy opis znajdziesz na stronie Złotego Runa. pozdr
Napisano
Do takich poszukiwań najlepsze metody opracowali już rosjanie kilkadziesiat lat temu. Otóż potrzebny jest Ci długi drut ( 2 m )o średnicy 8-15 mm ( pręt zbrojeniowy ) zakończony szpikulcem. Trasujesz kwadraty np. 40cm x 40 cm i nakłuwasz glebę. Jeżeli zakopany skarb ma gabaryty o których wspominasz to znajdziesz go bez problemu to bez żadnego dodatkowego przyrządu! ( a co ważniejsze samodzielnie !).
Ja kiedyś do tego celu używałem starej szpady ale poszukiwałem na głębokosci do około 1 m.
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
Napisano
Na jeden dzień to można wypożyczyć zabawke do szukania monet na plaży.

Nauka obsługi i oswajanie się ze sprzętem zajmuje nowicjuszowi kilka miesięcy.

proscan
Napisano
proscan ma całkowita racie z tym oswajaniem sie ze spzętem . ja kopilem pare miesięcy temu nową wykrywke i zapoznanie sie z nią zajeło mi dość sporo czasu i powiem ci szczeze ze nawet teraz mnie czasami zaskakuje ,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie