YARD Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 Witam. Kupiłem sobie na gwiazdke ww. książeczke cz.2. Nie chciałbym żeby to wyglądało na reklame, ale b. ładne i b. dużo fotek różnych kotków" i innych.Jestem na etapie oglądania fotografi . Cena w MPIKu 45 a cz.1- 55 .Ktoś kupił taniej? yard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Panzerabteilung A.Majewskiego kupiłem rok temu .W porównaniu z PAnzerregiment i Stug w akcji to moim zdaniem słabsza pozycja.Oznaczenia,numeracja,kody niemieckich pancerów w czasie wojny to totalny kociokwik,w tej knidze to w ogóle jakies wszystko zagmatwane.Czekam na Panzerdivision i panzersuplement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braun Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 w tym roku mają wyjsc dwie rownoczesnie byłem na targach i wydawca tak powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.