Gość Napisano 27 Grudzień 2002 Napisano 27 Grudzień 2002 WitamCzy ktoś miał już doczynienia z wykrywaczem Pana Mariańskieg?Jeżeli tak proszę o opinię.Pozdrawiam
Gość Napisano 28 Grudzień 2002 Napisano 28 Grudzień 2002 WitamZnowu się pomyliłem i zamieściłem post nie na tym dziale forum co powinnien być :(((((((((Przepraszam moderatora za problemy jakie sprawiam i proszę o przesunięcie do działu sprzęt poszukiwaczy.Jeszcze raz przepraszam - Hitman
Bocian Napisano 28 Grudzień 2002 Napisano 28 Grudzień 2002 Relax :)Powisi tu parę dni dla nabrania wartości i wtedy go przesunę.
Łukasz Napisano 29 Grudzień 2002 Napisano 29 Grudzień 2002 Słyszałem, że sprzęt ten jest całkiem niezły. Ma fajne parametry i można trafic na model z cewką WHITE's BLUE MAX :].
Gość Napisano 30 Grudzień 2002 Napisano 30 Grudzień 2002 mialem go rekach-prototyp, lekki, jesli wierzyc producentowi to niezle parametry, dobrze lezy w rece, dosyc tani.pozdrawiam, jesli macie adr, do mariuanskiego to wrzuccie na priv. tomdwor@op.pl
Łukasz Napisano 30 Grudzień 2002 Napisano 30 Grudzień 2002 1500zł, dzwoniłem w wakacje do pana Maraińskego i miał byc jeszce model za 1050zł.
Gość Napisano 31 Grudzień 2002 Napisano 31 Grudzień 2002 Witam,Znając możliwości A.Mariańskiego śmiem twierdzić, iż sprzęt jest na co najmniej poziomie sprzętów z wyższych półek. Nasz kolega zajmuje się sprzętem od bardzo wielu lat i zna chyba wszystkie modele od strony budowy, elektroniki i funkcji. Sądzę iż korzystając z tej wiedzy, mógł stworzyć detektor dopasowany do naszych lokalnych warunków (tzn. bez ustawień na centówki), tańszy i serwisem pod ręką.Przekonamy się po paru testach i próbach terenowych.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Junk dla przyjaciół i poszukiwaczy
okrutny Napisano 31 Grudzień 2002 Napisano 31 Grudzień 2002 Witam Mam pytanie gdzie można dowiedzieć się bliższych info odnośnie w/wym sprzętu i gdzie ewentualnie można toto cudo zakupic ?Pozdrawiam Ps. Najlepszego w Nowym Roku
Gość Napisano 31 Grudzień 2002 Napisano 31 Grudzień 2002 adres strony: www.detektor.w.pl . pozdrawiam i życzę wszystkim wanny pełnej noworocznego szampana ;). Wojtek Babiński
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.