Skocz do zawartości

Wykrywacz Mariańskiego

Gość Hitman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Czy ktoś miał już doczynienia z wykrywaczem Pana Mariańskieg?
Jeżeli tak proszę o opinię.
Pozdrawiam
Napisano
Witam
Znowu się pomyliłem i zamieściłem post nie na tym dziale forum co powinnien być :(((((((((
Przepraszam moderatora za problemy jakie sprawiam i proszę o przesunięcie do działu sprzęt poszukiwaczy.
Jeszcze raz przepraszam - Hitman
Napisano
mialem go rekach-prototyp, lekki, jesli wierzyc producentowi to niezle parametry, dobrze lezy w rece, dosyc tani.
pozdrawiam, jesli macie adr, do mariuanskiego to wrzuccie na priv. tomdwor@op.pl
Napisano
Witam,
Znając możliwości A.Mariańskiego śmiem twierdzić, iż sprzęt jest na co najmniej poziomie sprzętów z wyższych półek. Nasz kolega zajmuje się sprzętem od bardzo wielu lat i zna chyba wszystkie modele od strony budowy, elektroniki i funkcji. Sądzę iż korzystając z tej wiedzy, mógł stworzyć detektor dopasowany do naszych lokalnych warunków (tzn. bez ustawień na centówki), tańszy i serwisem pod ręką.
Przekonamy się po paru testach i próbach terenowych.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Junk dla przyjaciół i poszukiwaczy
Napisano
Witam
Mam pytanie gdzie można dowiedzieć się bliższych info odnośnie w/wym sprzętu i gdzie ewentualnie można toto cudo zakupic ?
Pozdrawiam

Ps. Najlepszego w Nowym Roku
Napisano
adres strony: www.detektor.w.pl . pozdrawiam i życzę wszystkim wanny pełnej noworocznego szampana ;). Wojtek Babiński

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie