ZOCIK Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 miał koleś kilka takich aukcji. polecam wątek o hitach na allegro vol.4pozdrZocik
julianni Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 to chyba najstarszy dowcip allegrowiczow widzialem juz kilka razy:)
rozi Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Kupił bym sobie taką klamre z litości żeby facet miał na leczenie :))))
julianni Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Nie wiem czy ludzie z poczuciem humoru musza sie leczyc. Ty najwyrazniej go nie masz. Moze sam wystawisz aukcje ? Chetnie Cie wspomoge ;)
rozi Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Mam nadzieje że nie wziołeś tego do siebie julianni bo to nie jest o tobie tylko o tym panu co wystawił aukcje :)A to co tam napisał to nie jest poczucie humoru. Może kiedyś jak będe wystawiał aukcje napewno napisze do ciebie :) pozdro...
julianni Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 nie wzialem do siebie :) Sam zastosowalem technike bulwersacji poprzez zart ;) Dobrze wiem co miales na mysli :] a akucje chetnie obejrze. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.