KUBA_GDA Napisano 24 Grudzień 2002 Autor Napisano 24 Grudzień 2002 mam pytanie do szanownego grona poszukiwaczy i kolekcjonerów co to za skrzynia.ma zamek a w nim patent na plombę,najlepszy jest ten orzeł w koronie!!!!
KUBA_GDA Napisano 24 Grudzień 2002 Autor Napisano 24 Grudzień 2002 nie wiem jak zamontować zdjęcia. więc zdjęcia wyśle na e-mail.
Bocian Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Lepiej weź głęboki wdech a następnie jak już zapewne zauważyłeś nad formularzem przy dodawaniu postu masz okienko" i przycisk obok Przeglądaj, więc kliknij na przeglądaj i następnie jak już znajdziesz zdjęcie jakie chcesz dodać naciśnij kolejny przycisk Załaduj zdjęcie. Jeżeli zdjęcie prawidłowo się załaduje to pojawi się jego miniaturka i można wypełnić dalej formularz postu treścią. Jeżeli nie pojawi się miniaturka to zapewne pojawi się komunikat błędu np. że zdjęcie jest za duże lub ma za dużo kb, lub jest w złym formacie.Jeżeli tak jest to musisz je samemu przerobić na : mniejsze, lżejsze lub w odpowiednim formacie. Tego system niestety za Ciebie nie zrobi. W razie czego możesz przeczytać ponownie instrukcję na głównej stronie forum nad regulaminem a pod wyszukiwarką.
Bocian Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Prawie bym zapomniał :) przy dodawaniu posta jest taka pozycja >>Nazwa forum<< Tam można wybrać odpowiedni dział forum, np. Identyfikacja. W razie kłopotów pisz na bocian@odkrywca-online.com
KUBA_GDA Napisano 25 Grudzień 2002 Autor Napisano 25 Grudzień 2002 albo jestem tak pijany że nie widzę na oczy,albo tego dodawania zdjęć tu nie ma.......(ty mówić do pawian??????)
KUBA_GDA Napisano 25 Grudzień 2002 Autor Napisano 25 Grudzień 2002 .......ajjj...to naprawdę jest dziwne......
Hartmann Napisano 25 Grudzień 2002 Napisano 25 Grudzień 2002 musisz być jednak pijany bo ja jestem trzeźwy i widzę.Leszek
Bocian Napisano 25 Grudzień 2002 Napisano 25 Grudzień 2002 Ok, okazało się że to ja musiałem byc pijany. Nie sprawdziłem. Akurat zarejestrowałeś sie w momencie hurtowej zmiany statusu użytkowników i zmiany domyslnego statusu przy rejestracji. Powinieneś zagrać w totka :) Byłeś jedyną osobą która sie nie załapała" na samodzielne dodawanie zdjęć.Z mojej strony przepraszam. Ech.. tym razem ja najpierw napisałem a potem pomyślałem.
KUBA_GDA Napisano 25 Grudzień 2002 Autor Napisano 25 Grudzień 2002 dziwne są te dwa ślady,sam wysnułem już z dziesięć teorii
KUBA_GDA Napisano 25 Grudzień 2002 Autor Napisano 25 Grudzień 2002 po pierwsze skrzynia jest z gdańskawięc jedna z moich teorii jest taka że to skrzynia z poczty gdańskiej lub koleji do przeworzenia wartościowych przedmiotów.
KUBA_GDA Napisano 25 Grudzień 2002 Autor Napisano 25 Grudzień 2002 skrzynka ma wymiary 57cm na 29 cm,ma zamek,oraz patent na załorzenie plomby.
KUBA_GDA Napisano 26 Grudzień 2002 Autor Napisano 26 Grudzień 2002 no panowie poszperajcie w literaturze,ktoś musi coś o tej skrzynce wiedzieć...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.