jaras84 Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Witam wszystkich.Wykopalem ta figorke w starej lesniczowce i mam prosbe, mianowicie co do wartosci tej pieknej damulki.figorka jest z kruuchej porcelana nakrapiana zlotem. z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje>
jaras84 Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Prosil bym znawcow porcelany o kilka slow na temat tej pieknosci
grba Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 To wygląda na żardinierę, w którą wkłada się krótko cięte kwiaty i ozdabia stół. Jężeli kwiaty, to dama najpewniej jest ogrodniczką. Nic więcej nie powiem, nawet gdyby była to renomowana Miśnia (oznaczana skrzyżowanymi szpadami). Nienawistna mi estetyka...
Pytanie
jaras84
Witam wszystkich.Wykopalem ta figorke w starej lesniczowce i mam prosbe, mianowicie co do wartosci tej pieknej damulki.figorka jest z kruuchej porcelana nakrapiana zlotem. z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje>
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.