Jaroslavius Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Witam !!Zwracam cię z prośbą do poszukiwaczy z Wrocławia.Czy wie ktoś z Was jak najłatwiej trafić (dojechać) w rejon lasku pilczyckiego na Pilczycach? Czy jest tam jeezcze sens coś poszperać?pozdr
marecki. Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 http://plan.pl/wroclaw/mapa/index.php?mainMap=1#kwadratzawsze warto :)))
Jaroslavius Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Dzięki marecki :). Napisałem też do Ciebie na priv-a.Czy ktoś wie jeszcze o ciekawych miejscach we Wrocku godnych jeszcze jakiejś uwagi ? Słyszałem od paru znajomych że można coś znaleźć na Niskich Łąkach, ale tam podobo teren jest opanowyny przez okolicznych złomiaży i tym podobnych osobników. Bronią swego terytorium. Podobno jedemu z as" poprzebijali opony w samochodzie.Czy warto tam się zapuszczać?
Maciej G Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Cześć! Co prawda minęło juz troche czasu od moich studenckich lat spędzonych we Wrocławiu , ale jedna sprawa nie daje mi spokoju. Sam już raczej tego nie sprawdzę !Idąc kiedyś (na skróty) po flaszkę do DH Astra" przy ul.Legnickiej potknąłem sie o wystającą z ziemi łuskę od jakiegoś działka o ile pamiętam 13-15 mm . Pewnie i inne sensowniejsze fanty mogą tam zalegać . Nie wiem jak ten teren wygląda obecnie , ale kiedyś był tam otwary teren , a jeszcze wcześniej niemieckie lotnisko. Na pewno bym tam popikał". Powodzenia i daj znać o ew. wynikach .Pozdrawiam.
Wraith Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Witam Wrocławianina;-) Ja ostatnio chodzę po Osobowicach z pikawką:-) Co do okolic Astry...to nie wiem czy to jest dobry pomysł, za dużo ludzi się tam kręci, a nie chciałbym mieć gromadki kibicujących ludziów idących za mną;-)
past Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 podobno ktoś ostatni w lasku za porosyjskimi koszarami na kozanowie kopał , moim zdaniem kopanie w centrum miasta jest wysoce ryzykowne :-). A o miejscach w mieście było kilka razy na forum.
Maciej G Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Ocena ryzyka należy ewentualnie do potencjalnego chętnego. Ja , jak wspomniałem nie bede miał już takiej możliwości.Można spróbować na - zgubioną obrączkę".
Jaroslavius Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Tak więc kopanie we Wrocku może być (i pewnie jest wysoce ryzykowne), dużo osób mogło by się np. wykazać swoją skutecznością działania". Czy jeszcze ktoś z Was orientuje się może gdzie mozna zanleźć stare poniemieckie śmietniki wojskowe jak i cywilne?
marecki. Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 do Jaroslaviusw wiosce na p " nie byłem i nic o niej nie wiem :)co do tematu niskich łąk można smiało z piszczałką pośmigać - w czasie wojny niemcy wywozili tam ze wszystkich szpitali odzież z żołnierzy którzy umarli w szpitalu , napewno byli to żołnierze ze wszystkich frontów teren jest bardzo zeksplorowany ale polecamco do latania po pilczycach to są miejsca że niejesteś widoczny z ulic i też można to robić beskarnie polecam lasek dębowy ze względu na bitwę pancerną jak tam się rozegrała i działki przy samym nasypie kolejowym o który toczyły się walkimożna też ponurkować w stawie podejrzewam że jest tam jeszce co nieco wrzuconego od 1945 do 2004 :))))pzdr
Jaroslavius Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Marecki co do Niskich Łąk to masz na myśli Park na Niskich Łąkach"? Czy inne rejony?
marecki. Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 chciałbyś by ci wszytsko podali na talerzu :))))wszystko o co pytasz jest na forum - poszukaj pzdr !
jack61 Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Marek moze podamy dokładna lokalizację fantów He He Jack61
past Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 wioska na p" była eldoradem jakieś 10 lat temu , w tym roku nawet przerdzewiałe menażki które walały się po lesie pozabierali :-))))
j35 Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Czy mówimy o wiosce ,do której dojazd grozi urwaniem zawieszenia,a mieszkańców można policzyć na palcachpółtorej ręki?Veni,Vidi,ale Vici to już nie bardzo.Pzdr.Jarek.
past Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 od Janówka można do niej dojść wałem :-))póltorej ręki -- czyżby nowe dzieci im się porodziły?????oststnio pięciu się nie mogłem doliczyć no chyba że z kozami , z psami jest ich z 10. w każdym razie eldorado tam się skończyło , szkoda.
j35 Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 Nie wiem ,czemu jesteś zaskoczony wzrostem populacji.Przecież tam nie ma prądu, a wieczory zimą takie długie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.