szaman3 Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 Witam.Proszę Was o wyrażanie swoich opinii na temat swego konika.Dla mnie jest to narkotyk choć nie miałem z żadnym nic wspólnego. Im częściej wyjeżdżam na nie tym bardziej mi tego brakuje. Siedząc w bloku, czło0wiek jest jak grzyb. Nie ma chęci na nic. Przy dłuższej przerwie w wyjazdach nie mam chęci na nic co związane z domem. Nawet żona czeka na nasze wspólne wolne kiedy to ona zajmie się dzieciem,a ja wyjadę do lasu i po powrocie będzie mogła porozmawiać ze mną tak jak przed przysięgą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Uważaj na małżeństwo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Nie walcz z TYM" - poddaj się poszukiwaniom on stop" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Ze wszystkich nałogów można się wyleczyć,z poszukiwań NIE.Przynajmniej prawdziwi eksploratorzy.Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Rozmawiałem wiele razy o tym problemie z moim byłym psychoterapeutą, piszę byłym bo aktualnie nie jest już moim psychoterapeutą i sam ma poważne problemy ze swoim zdrowiem psychicznym. Psychoterapeuta który leczy mojego psychoterapeuty ma dość swojego pacjenta który ciągle mówi o swoim pacjencie co szuka skarbów. Dlatego wysłał mojego byłego psychoterapeuty do jeszcze innego psychoterapeuty i sam już nie wie czy jest jeszcze psychoterapeutą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbeelas Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Jestes tzw psychoeksploratorem :) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.