mike110 Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 Czy ma ktoś przypadkiem informacje jakie pojazdy pancerne (konkretne modele) brały udział w walkach o Olsztyn? W książce Piechockiego nie ma szczegółów ( wspomina ogólnie o Tygrysach", T-34, MK-3, IS-2/3, działach samobieżnych i transporterach opancerzonych). Mnie w tej kwestii interesują maksymalne szczegóły, włącznie z numerami taktycznymi walczących jednostek i możliwym kamuflażem. Z góry dziękuję.
Noir Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Z tego co mi wiadomo to w Olsztynie dziala niejaka Olsztynska Grupa Rekonstrukcyna,i to z nimi chyba powinienes sie skataktowac,maja takze wlasna strone na temat 24.Pz.div,i o ile mnie pamiec nie myli jest tam cos na temat Bitwy Olsztynskiej w 1945 roku.Zycze powodzeniaNoir
Frozzer Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 http://www.panzer24.prv.pl - kontaktuj sie z autorem
@ndrew Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Mike sprawdz czy nie masz pelnej skrzynki...mam problem z wysłaniem maila.Pzdr.@ndrew
mike110 Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 Mam. Już ją oczyszczam, tak, że za chwilę możesz wysyłać maile :)
mike110 Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 Dzięki Ci o Panie :) Trochę tego było ale fajne rzeczy.
@ndrew Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Nie wiem czy wszystko doszło,coś skrzynka mi wariuje-powinno być 25-plików.Jak co to daj znać.Pzdr.@ndrew
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.