wicja1 Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 Witam,Czy są już jakieś wiadomości na temat tego sprzętu.Wiem,że Proscan troszkę go testował,może podzieli się z nami wrażeniami:)A może znajdzie się ktoś kto już go kupił i ćwiczył w warunkach poligonowych??Serdecznie pozdrawiam,wicja1
proscan Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Witam,Ja właśnie jestem po testach poligonowych. Ciągle przede mną testy a sucho" w których chcę porównać wykrywacze Explorer XS, Explorer II oraz Quattro (i o ile mi się uda także White's DFX).Proszę o cierpliwość.proscan
Natan Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Witaj Proscan, czy mozesz też cos napisać o porównaniu elektroniki Quattro i XS ? (jak znajdziesz czas oczywiście;))).PozdrawiamNatan
kawon30 Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 A może kilka spostrzeżeń po testach poligonowych?
hydro Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 WitamNie mogę doczekać się wyników testów i oceny tego sprzętu. Proscan, kiedy ewentualnie można się spodziewać informacji o nim i porównania z innymi detektorami.pozdrawiam
fuks Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Proscan, czy moglbys juz cos wiecej napisac o wynikach wspomnianych wyzej przez Ciebie testow?
proscan Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 O estach" poligonowych Quattro już chyba pisałem na tym lub zaprzyjaźnionym" forum. Miałem natomiast zrobić testy porównawcze Explorera II i Quattro.Ponieważ zrobiłem je w powietrzu, więc nie ma sensu ich przytaczać.Mogę jedynie stwierdzić, że w powietrzu zasięgi obu tych wykrywaczy na maksymalnej czułości są IDENTYCZNE.Różnica miedzy wykrywaczami polega na identyfikacji, dyskryminacji i na reakcjach dźwiękowych. Elektronicznie* to są te same wykrywacze tylko soft inny. Explorer pod tym względem jest bardzo wypasiony", jak się to obecnie mówi. Dla mnie, jako w miarę doświadczonego użytkownika, ilość opcji w Quattro jest nieco uboga.proscanPSEkran LCD nie ma podświetlenia w Quattro.
PJP Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Witam.Czy Quatro nadaje się dla początkującego.?
j35 Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Jesli jestes przekonany do tego hobby (mam na mysli cenę wykrywki),to jak najbardziej.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.