michalwa Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 Szanowni PaństwoMogę wejść w posiadanie polskich łusek od armaty 105mm pytanie brzmi jaka może byc ich maksymalna rozsądna cena ewentualne zdjęcia z biciami postaram się dołączyć w poniedziałek, dodam, że łuski są w stanie dobrymPozdrawiam
michalwa Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Napisano 3 Grudzień 2004 Wszystko fajnie, zobaczymy co da się zrobić, zdjęcia w poniedziałek
marucha271 Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 ja również jestem zainteresowanydaj znak na e-m.co i za ile,itppozdro600v
michalwa Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 Szanowni PaństwoMogę wejść w posiadanie polskich łusek od armaty 105mm pytanie brzmi jaka może byc ich maksymalna rozsądna cena ewentualne zdjęcia z biciami postaram się dołączyć w poniedziałek, dodam, że łuski są w stanie dobrymPozdrawiam
marek123 Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 jesli bedziesz mial nadmiar :) to daj znac zbieram łuski wiekszego kalibru a jesli nie wiesz ile masz zaplacic to powiem ci jak najmniej:)
Jaro5 Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 WitamTeż chętnie podłączyłbym się co do jednej sztuki :)Pozdrawiam
DZIURKACZ Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 To jaka cena?Masz mozliwosc sprzedazy?czekam na info.
Pytanie
michalwa
Mogę wejść w posiadanie polskich łusek od armaty 105mm pytanie brzmi jaka może byc ich maksymalna rozsądna cena ewentualne zdjęcia z biciami postaram się dołączyć w poniedziałek, dodam, że łuski są w stanie dobrym
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.