Skocz do zawartości
  • 0

Prosze o pomoc co to za rewolwer !!!!

bunkerites_banditen

Pytanie

Napisano

Proszę o pomoc co to może być za rewolwer, nie ma na nim żadnych sygnatur bo troszkę jest skorodowany. Cyba miedziane okłądki (bardzo dobry stan, bębenek 6 cio strzałowy, kaliber 7 z z kawałkiem, ogolnie stan nienajgorszy jak na takie coś. Ktoś mi powiedział że to pierwsza wojna, ale ja nie wiem nic na ten temat. Jka ktos jest w stanie cos podpowiedzieć to proszę wpisywać. Z góry dzięki.

Ps fotki liche bo z telefonu robione kurde bele.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To jest rewolwer systemy Lefaucheux.
Posiadam w lepszym stanie kal. 5 mmm

http://www.littlegun.be/arme%20belge/artisans%20non%20identifies/a%20artisans%20inconnus%20revolver%20broche%20lefaucheux%20ouverte%20fr.htm
Napisano

Proszę o pomoc co to może być za rewolwer, nie ma na nim żadnych sygnatur bo troszkę jest skorodowany. Cyba miedziane okłądki (bardzo dobry stan, bębenek 6 cio strzałowy, kaliber 7 z z kawałkiem, ogolnie stan nienajgorszy jak na takie coś. Ktoś mi powiedział że to pierwsza wojna, ale ja nie wiem nic na ten temat. Jka ktos jest w stanie cos podpowiedzieć to proszę wpisywać. Z góry dzięki.

Ps fotki liche bo z telefonu robione kurde bele.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie