Skocz do zawartości

Bounty Hunter Lone Star vs. RUTUS.

searcher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Do lamina" - oferta brzmi nieźle jeśli chodzi o gwarancję czy też 20-letni staż Garret'a, ale mam pytanie: macie w swojej ofercie sprzęt do 1000zł, a jeśli tak to jaki to model?
Pzdr, fuks
  • Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
20 letni staz ma nasza firma....
Garrett ma stazu juz 40 lat :)
niestety do 1000 zl jest tylko ACE 100 bardzo prosty detektor.... i niestety ta seria akurat nie podlega 5 letniej gwarancji tylko 2 letniej..
szykuje sie oferta na nowe modele ace150 i ace250 ale wbrew temu co jest w zagranicznych sklepach internetowych wykrywacze sa jeszcze nie dostepne... realnie jest szansa ze ace150 bedize w polowie stycznia a ace 250 moze kolo marca.... jeszcze nie ruszyla tasma produkcyjna i czekamy na potwierdzenie ze strony stanow od kiedy beda dostepne...
z ciekawych ofert cenowych sa na razie najmocniejsze modele GTI2500 i GTP1350 ale co do szczegolow prosze na maila konrad@netring.pl .... forum raczej nie jest miejscem do reklamy i przedstawiania cen, no chyba ze administrator zezwoli ale to by sie chyba bylo niezgodne z idea forum.
serdecznie pozdrawiam.
Talcomp
Konrad Talar
Napisano
odpowidam tylko na posta ktory jest bezposredni ze mna zwiazany.... tylko prostuje legendy i plotki krazace o gwarancji garrett'a. staramy sie byc fair w stosunku do urzytkownikow garrett'a i tyle... nie dywaguje nad wyrzszoscia wykrywaczy bo to bzdura.... jesli chodzi o wyzsza polke to kazdemu pasuje co innego a osiagi sa tak na prawde dosc zblizone. z praktyki Garrett'a kupuja ludzie ktorzy znaja ten sprzet i wiedza czego potrzebuja. nie zamierzam nikogo namawiac ani przekonywac, uwazam ze sprzet broni sie sam najlepiej. pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy i wszystkim jak najfajnieszych fantów :)
  • 1 year later...
Napisano
Witam!
Wczoraj mialem okazje caly dzien chodzic z BHLS. Jest to sprzet raczej plytki, rzeczywiscie trudno namierzyc przedmiot. Dziwnie dziala identyfikacja tonowa. Niejednokrotnie mialem wrazenie, ze nie informuje ona o rodzaju metalu, a jedynie o glebokosci jego zalegania. Cewka nie pozwala swobodnie chodzic po rzysku. Bateria tez szybko siadla. Glosinik jest dobry, wyraznie go slychac. Dyskryminacja jest bardzo plynna, chodzi mi o to ze krecac gala bardzo wolna odrzuca rozne metale. BH konfrontowalem z Whitesem Prizmem II-III. Podsumowujac BH nie ma szans stajac w szranki z Prizmem. Prizm ma znacznie wieksza stabilnosc pracy (rzago sie wzbudza). Zatem uwazam, ze Raned ma racje piszac ze nalezy wybierac sprzet dobrej marki, ewentualnie poszukac uzywanego Prizma II.
Napisano

Dalej...
cytujejest płytki"-ten krzyż KVK znaleziony na głębokości 35 cm.Nie wiem jak gdzie ale wydaje mi sie że nikt nie zakopuje kolorku na 1m.Wiec zasieg wystarczający.Pozwole sobie mieć takie zdanie.

Pozdrawiam
Zwierz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie