ARTI123 Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Bocian sorry coś się popier...... proszę usuń poprzedni postpozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 przedwojenne polskie rowery, varsaviana, krotkofalarstwo i bumerangi. a z ryb najbardziej lubie walenie :Pps. LOKFAN - w zaprzyjaznionym warsztacie facet buduje replike PT47 (jesli sie nie myle...), taka jezdzaca, ca 2m dlugosci:) jak odpali dam Ci znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Alkohole rózne zbieram. Ze zmiennym szczesciem bo czasami zbiorą mi sie w żołądku.zawsze jednak z jakiejs wycieczki lub wyjazdu staram sie przywiesc cos ciekawgo jak np butelka w kształcie szabli z Ukrainy ( tam są dopiero wykopki:)A moją dumą jest przedwojenna butelka wódki którą mam zamiar wypic na 3 imprezach 1 Moim weselu2 Na urodziny pierwszego dziecka3 Na moją własną sytpe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Monetki zbieram, znaczki, no i wszystko co stare i zdobi.A przedewszystkim to co się świeci. Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Jeśli cię to Rybciak zainteresuje to mam kilka pocztówek" min z Lelowa(chyba 800 lat Lelowa).Jeśli cię ona interesyje to mogę ci jom sprezentowac tylko daj adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 zbieram jeszcze ziemie, do butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Ja zastanawiam sie nad chodowlą pajączków i patyczaków. Sa całkiem fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Do: Adler153 . Dziękuję i czekam z niecierpliwością!Pozdrawiam!lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woluś Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Kolekcjonuję wina, które są natęspnie leżakowane w piwnicy a póżniej krzepią i wzmacniają najbliżesze grono poszukiwaczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Zabytkowe motocykle, mam bzika na punkcie DKW. No i wszystko co z nimi związane (literatura, oprzyrządowanie, wyposażenie). I tak od 9 lat i 11 miesięcy :)Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 moj kumpel z powodzeniem zbiera brzydkie dziewczyny. ja troche zbierałem ale to kosztowne hobby bo zbierałem troche ładniejsze...ogólnie podkładki pod piwo są niezłą alternatywą.i pudełka po cygarach i cygaretkach!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.